Nov MP intervju: Dušan Olaj, podjetnik leta 2013 – Duol Inženiring

Avtor — 28.10.2013
Podjetnik Dušan Olaj, direktor Duol Inženiring, si je prislužil laskavi naziv Podjetnik leta 2013. Njegovo podjetje, ustanovljeno dve dekadi nazaj, se ukvarja z razvijanjem in izdelovanjem balonov za pokrivanje velikih površin v izjemnih klimatskih pogojih.
Nov MP intervju: Dušan Olaj, podjetnik leta 2013 – Duol Inženiring

Nov MP intervju: Dušan Olaj, podjetnik leta 2013 – Duol Inženiring

Podjetnik Dušan Olaj, direktor Duol Inženiring, si je prislužil laskavi naziv Podjetnik leta 2013. Podjetje, ustanovljeno dve dekadi nazaj, se ukvarja z razvijanjem in izdelovanjem balonov za pokrivanje velikih površin v izjemnih klimatskih pogojih in pokriva številne svetovne trge, začenši s trgi nekdanje Sovjetske zveze (kar 80 odstotkov trga) in nadaljujoč s pokrivanjem trgov v Kazahstanu, Savdski Arabiji, Iranu, Katarju in skandinavskih državah.

Letošnja nominiranca za Podjetnika leta sta bila poleg izbranega še Boštjan Gaberc, generalni direktor podjetja Mikrografija in Tone Stanovnik, direktor podjetja Špica International.

Vrsti »Podjetnikom leta«, v katero spadajo Edvard Golob, brata Jakopin, Ivo Boscarol, Igor Akrapovič, Uroš Merc, Aleš Štrancar, Albert Erman in Aleš Kristančič, pa se je 16. oktobra tako pridružil še novopečeni podjetnik leta, Dušan Olaj, s katerim smo poklepetali o podjetnikih kot svetlih točkah gospodarstva, o najbolj priporočljivih načinih za plemenitenje denarja podjetja, prijemih za izogibanje krize in svojevrstnih nadaljnjih vizijah…

Več v novem MP intervjuju: Dušan Olaj, podjetnik leta 2013 – Duol Inženiring >>


Oznake: , ,