Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Avtor — 10.06.2011
Pri podjetju iPOM skrbijo za izterjavo problematičnih terjatev, ki niso poplačane kljub nenehnemu opozarjanju. Izterjava dolgov preko podjetja iPOM ne prinaša nobenih začetnih stroškov, saj so plačani le v primeru, da so uspešni pri poplačilu zapadlega dolga.
Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Nov MP intervju: iPOM, Saša Kene s.p.

Spletna stran iPOM – Izterjava po meri podjetjem nudi povsem brezplačno spletno aplikacijo »Izterjaj si sam«, s pomočjo katere podjetja sama poskrbijo za pravilen postopek izterjave dolgov, ki je izjemno učinkovit, če je voden sistematično.

Podjetje iPOM nižje stroške opominjanja in hitrejša poplačila odprtih terjatev zagotavlja z avtomatiziranim in preizkušenim procesom izterjav, medtem ko upnikom z večjim številom zapadlih terjatev nudijo vso podporo pri vseh korakih izterjevalnega procesa.

Saša Kene je sistem opominjanja vzpostavljal in optimiziral pri različnih podjetjih in tako prišel do ideje o lastnem podjetju. Motivacijo mu daje predvsem to, da dela za sebe in da se z vsakim dnem nauči nekaj novega. Med kratkoročne cilje podjetja spada postopno osvajanje slovenskega trga, na dolgi rok pa se iPOM namerava preizkusiti tudi v tujini.

Več v MP intervjuju: iPOM, Saša Kene s.p. >>