Nov MP intervju: Jernej Horvat – Honire d.o.o.

Avtor — 03.06.2011
Podjetje Honire d.o.o. se ukvarja z razvojem mobilnih storitev na različnih področjih. Njihove marketinške storitve v ospredje postavljajo uporabnika in njegove potrebe. Na podlagi tega lahko podjetja izvajajo mobilne kampanje, prilagojene preferencam svojih strank.
Nov MP intervju: Jernej Horvat - Honire d.o.o.

Nov MP intervju: Jernej Horvat – Honire d.o.o.

Mobilni marketing je ena najbolj razburljivih in zahtevnih panog v tem trenutku in podjetje Honire d.o.o. deluje prav na tem področju. V mobilnem telefonu so prepoznali možnost izvajanja marketinških aktivnosti, ki resnično postavijo v ospredje potrebe uporabnika.

Vstop novega podjetja v panogo, ki se šele dobro razvija, je velik izziv, zato je bila njihova ključna težava prepričati stranke, da preizkusijo nekaj novega s povsem neprepoznavnim podjetjem.

Več v MP intervjuju: Jernej Horvat – Honire d.o.o. >>

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje