Nov MP intervju: Roni Kordiš - Oust.me

Avtor Borut Borštnik — 04.04.2012
Komentiraj!
Oust.me je mlado tehnološko podjetje, ki je nastalo v drugi polovici lanskega leta. Odskočno desko jim je predstavljalo tekmovanje Seedcamp Ljubljana, kjer so postali zmagovalci in si s tem odprli vrata do londonskega Seedcampa.
Nov MP intervju: Roni Kordiš - Oust.me

MP intervju: Roni Kordiš - Oust.me.

Zgodba mladega tehnološkega podjetja Oust.me je precej zanimiva in se je odvijala zelo hitro. Že nekaj mesecev po tem, ko je ekipa začela realizirati idejo, je v Ljubljani potekal Seedcamp, kamor so se prijavili in čakali, če jih bodo uvrstili med ekipe iz različnih držav, ki se bodo predstavile pred mentorji.

Podjetje je bilo izbrano in se je tudi uspešno predstavilo, saj so postali zmagovalci Seedcamp Ljubljana in si s tem odprli vrata do londonskega Seedcampa, ki se ga je udeležilo 20 zmagovalcev regionalnih Seedcamp tekmovanj.

Zanje je ta zmaga pomenila veliko dela, predvsem pa stvari, o katerih prej niso niti razmišljali, da bodo potrebne, oz. da jih bodo morali imeti pripravljene. Po eni strani odgovornost, po drugi strani pa zelo veliko zadoščenje, saj so se odločili, da grejo v ta projekt z vsem srcem.

Podjetje se je pred dobrima dvema tednoma vrnilo iz tri tedenskega "toura" s Seedcampom po ZDA, kjer so se uspešno predstavljali pred podjetji kot so Google, Facebook,... in pred množico investitorjev, ter se končno odločili v točno katero smer grejo in kaj morajo storiti, da bodo prišli do zastavljenega cilja.

Več si preberite v MP intervjuju: Roni Kordiš - Oust.me >>

Prijavi se na e-novice!