Nov MP intervju – Tomaž Cirman: Arboobra

Avtor — 17.10.2013
Družba Arboobra d.o.o. je mladi startup, ki se ukvarja z razvojem naprednih mobilnih in spletnih aplikacij. Letos je Arboobra dosegla velik uspeh na tekmovanju Ljubljana Startup, kjer je s produktom RTweazy doseglo odlično drugo mesto.
Nov MP intervju - Tomaž Cirman: Arboobra

Nov MP intervju – Tomaž Cirman: Arboobra

Družbo Arboobra d.o.o. sta v letu 2011 ustanovila z bratom Mihatom. Sta s podjetništvom imela izkušnje že od prej ali je bil to vajin prvi podjetniški poskus?

Miha in jaz sva imela že prej izkušnje s podjetništvom vendar v malce drugačnih vlogah. Arboobra je najin skupni podjetniški izziv, ki pa je tudi povsem posvečen informacijskim tehnologijam, trenutno naprednim mobilnim in spletnim aplikacijam.

Imate majhno, a kvalitetno ekipo, s katero premagujete nove in nove izzive. Na kratko nam predstavite glavne akterje vaše ekipe.

Miha in Kajetan sta vrhunska programerja s širokim spektrom znanj, Igor skrbi za naše oblikovne dosežke in znižuje povprečno starost skupine :), jaz pa sem zadolžen za t.i. poslovno finančni del. Znanja v ekipi se lepo dopolnjujejo, hkrati pa imamo dovolj različne poglede, da moramo načrte tudi v okviru same ekipe znati “prodati”.

Več si preberite v MP intervjuju: Tomaž Cirman – Arboobra >>


Oznake: , ,