Nov paket ORTO ELASTIK za mlade in ukinitev migracijskih stroškov

Avtor — 14.09.2015
Si.mobil je predstavil nov, drugačen in popolnoma uporaben paket ORTO ELASTIK. Že samo ime paketa pove, da mladim omogoča večjo prilagojenost ter popoln nadzor nad mesečnimi stroški. Uporabnost paketa se izraža v prilagojeni podatkovni porabi, zato paketa ni potrebno nikoli več menjati.
Nov paket ORTO ELASTIK za mlade in ukinitev migracijskih stroškov

Nov paket ORTO ELASTIK za mlade in ukinitev migracijskih stroškov na ORTO paketih

Poleg tega vsak dodatni gigabajt pa stane le 1 EUR. Razveseljiva novica za vse ORTO uporabnike je tudi ukinitev migracijskih stroškov in pravil povezanih s tem.

Si.mobil je kot prvi slovenski mobilni operater ponudil prilagodljivi paket, ki je namenjen mladim, lačnim prenosa podatkov. S paketom ORTO ELASTIK lahko za 19,99 EUR neskončno kličejo, pošiljajo sporočila SMS in MMS v vsa slovenska omrežja ter porabijo najmanj 2 GB prenosa podatkov. Edinstvena prednost paketa je v tem, da je nadaljnja poraba brezskrbna, saj paket raste s potrebami mladih – vsak nadaljnji gigabajt stane le 1 EUR. Za tiste, ki želijo imeti svoj račun pod nadzorom, omogočajo tudi ORTO podatkovni zaklep, s katerim stranka določi dovoljeno količino nadgradenj na mesec.

Si.mobil in Amis bosta prevetrila slovenski telekomunikacijski trg

Vsi ORTO uporabniki imajo možnost brezplačnega prehoda na prenovljen paket in to brez stroškov.

Z novim paketom ORTO ELASTIK je Si.mobil mladim omogočil, da lahko sami odločajo o porabi prenosa podatkov in stroških, hkrati pa je njihova komunikacija prek sporočil in klicev neomejena.

ORTO ELASTIK je tako edinstven in uporaben paket, ki ga mladi sooblikujejo sami. Seveda pa ORTO ostaja še naprej mladostno razigran, zato tudi tokrat pakete spremlja živahna komunikacija, ki bo mladim prinesla veliko uporabnih in zanimivih vsebin. Ker je ORTO bolj uporaben kot vrtni palček.

Več na orto.si

Si.mobil pripravljen na storitev prihodnosti VoLTE


Oznake: