Nov paket ORTO GIGASTIK za še več interneta

Avtor — 09.09.2014
Obseg uporabe interneta na mobilnih napravah se je med mladimi v zadnjem času skoraj podvojil. Ker uporabo mobilnega interneta spodbujajo tudi dejavnosti v šolskih klopeh ter študentskih predavalnicah, je ORTO ob začetku novega šolskega leta za mlade pripravil nov paket ORTO GIGASTIK.
Nov paket ORTO GIGASTIK za še več interneta

Nov paket ORTO GIGASTIK za še več interneta

Današnja mladina je praktično celo življenje odraščala z internetom, zato je brskanje po spletu zanje nekaj najbolj samoumevnega. Ni pa samoumeven brezmejni dostop do spleta prek telefona, zato v akcijo stopa paket ORTO GIGASTIK.

Paket vključuje neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov za neverjetno promocijsko ceno 20,99 evrov mesečno.

Pri tem mladim ni treba skrbeti za dodatne stroške, če presežejo zakupljeno količino podatkov, saj se bo v tem primeru prenos podatkov upočasnil na 64 kbit/s, ne bo pa se dodatno zaračunaval. Ali ob vseh teh gigabajtih sploh potrebujemo še kaj? Ne!

Paket je za nove ali obstoječe ORTO naročnike na voljo le v promocijskem obdobju od 2. septembra do vključno 31. oktobra 2014, pri čemer bodo naročniki novega paketa lahko paket obdržali, dokler bodo želeli.

YouTube

Več informacij o ponudbi: http://www.orto.si/gigastik


Oznake: ,