Nov prehod na Linux

Ameriška agencija za letalski promet, FAA (Federal Aviation Administration) razmišlja o prehodu na Linux in Googlov paket plačljivih programov. Kombinacija naj bi bila cenejša alternativa kot prehod na Windows Vista in MS Office 2007.
Nov prehod na Linux

Logo ameriške agencije za letalski promet.

David Bowen, ki skrbi za informacijsko tehnologijo pri FAA je pred kratkim v intervjuju dejal, da si resno ogleduje Google Apps Premier Edition, torej najboljšo plačljivo različico Googlovih programov. Išče se seveda nadomestilo za računalnike, ki trenutno uporabljajo Windows XP. Omenjena rešitev naj bi bila v prednosti tako iz upravljalskega stališča kot tudi cenovno. Googlov paket sicer velja petdeset ameriških dolarjev na uporabnika, a je zagotovljena tehnična podpora štiriindvajset ur na dan, sedem dni v tednu.

A tudi Microsoft ima še možnosti, saj odločitev še ni potrjena, kasneje ta mesec je v načrtu obisk Microsofta.

Microsoft bo vsekakor čim bolj promoviral svoje rešitve, a že dejstvo da se razmišlja o alternativah je pozitiven korak v širjenju odprtokodne miselnosti.


InformationWeek

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje