Slovenski izdelek Firma Kids na Indiegogo

Predstavljamo vam nov slovenski projekt, ki zbira sredstva s pomočjo crowdfundinga, in sicer preko platforme Indiegogo. Vsem poznani Aleš Lisac in njegov brat Blaž Lisac z zanimivo in poučno otroško igro Firma Kids iščeta sredstva za razvoj angleške različice.
Slovenski izdelek Firma Kids na Indiegogo

Nov slovenski projekt Firma Kids.

Osnove podjetništva za najmlajše

Aleš Lisac, poznan kot slovenski marketinški guru in podjetnik, ter njegov brat Blaž sta razvila namizno igro, ki otroke seznani z osnovami podjetništva. Brata Lisac sta se odločila izdelati igro Firma Kids zato, ker se otroci v šoli ne učijo podjetništva in ker se največ naučijo prav skozi igro.

Slovenska verzija igre Firma Kids se na slovenskem trgu prodaja že od letošnjega julija, sedaj pa želita Aleš in Blaž s pomočjo Indiegogo crowdfunding platforme zbrati dovolj sredstev za izdelavo in proizvodnjo angleške verzije.

Firma Kids na Indiegogo

Cilj: 17.000 dolarjev

Rok: 13. september 2013

Za vse, ki so ali še bodo investirali 29 dolarjev, bodo po pošti prejeli en izvod igre Firma Kids. Tisti, ki bodo investirali 49 dolarjev, pa bodo prejeli 4 izvode te namizne igre. Cena enega izvoda te igre bo kasneje, ko se bo prodajala, višja (pri nas se trenutno zelo dobro trži po ceni 50 evrov).

Menite, da je Firma Kids odlična ideja? Kupite jo in podprite projekt na Indiegogo.com.

Preberite si tudi, katera slovenska podjetja so bila uspešna na Kickstarterju.

Upravljanje podjetja kot pomembna vrlina

Brata Lisac verjameta v uspeh igre Firma Kids, saj starši po celem svetu želijo za svoje otroke najboljše, kar tudi vključuje pridobivanje uporabnih veščin za življenje, med katere spada razumevanje delovanja podjetja. Igra otrokom poleg zabave nudi tudi pridobivanje znanja o tem, kako se upravlja s podjetjem in na čem slonijo pomembne podjetniške odločitve.

Vir: indiegogo.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje