Slovenski izdelek Firma Kids na Indiegogo

Predstavljamo vam nov slovenski projekt, ki zbira sredstva s pomočjo crowdfundinga, in sicer preko platforme Indiegogo. Vsem poznani Aleš Lisac in njegov brat Blaž Lisac z zanimivo in poučno otroško igro Firma Kids iščeta sredstva za razvoj angleške različice.
Slovenski izdelek Firma Kids na Indiegogo

Nov slovenski projekt Firma Kids.

Osnove podjetništva za najmlajše

Aleš Lisac, poznan kot slovenski marketinški guru in podjetnik, ter njegov brat Blaž sta razvila namizno igro, ki otroke seznani z osnovami podjetništva. Brata Lisac sta se odločila izdelati igro Firma Kids zato, ker se otroci v šoli ne učijo podjetništva in ker se največ naučijo prav skozi igro.

Slovenska verzija igre Firma Kids se na slovenskem trgu prodaja že od letošnjega julija, sedaj pa želita Aleš in Blaž s pomočjo Indiegogo crowdfunding platforme zbrati dovolj sredstev za izdelavo in proizvodnjo angleške verzije.

Firma Kids na Indiegogo

Cilj: 17.000 dolarjev

Rok: 13. september 2013

Za vse, ki so ali še bodo investirali 29 dolarjev, bodo po pošti prejeli en izvod igre Firma Kids. Tisti, ki bodo investirali 49 dolarjev, pa bodo prejeli 4 izvode te namizne igre. Cena enega izvoda te igre bo kasneje, ko se bo prodajala, višja (pri nas se trenutno zelo dobro trži po ceni 50 evrov).

Menite, da je Firma Kids odlična ideja? Kupite jo in podprite projekt na Indiegogo.com.

Preberite si tudi, katera slovenska podjetja so bila uspešna na Kickstarterju.

Upravljanje podjetja kot pomembna vrlina

Brata Lisac verjameta v uspeh igre Firma Kids, saj starši po celem svetu želijo za svoje otroke najboljše, kar tudi vključuje pridobivanje uporabnih veščin za življenje, med katere spada razumevanje delovanja podjetja. Igra otrokom poleg zabave nudi tudi pridobivanje znanja o tem, kako se upravlja s podjetjem in na čem slonijo pomembne podjetniške odločitve.

Vir: indiegogo.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje