Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo – Patron

Na Indiegogo se je pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt, imenovan Patron. Gre za inovacijo na področju doziranja medicinskih tekočin, ustvarila pa sta jo podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar.
Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo - Patron

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Patron (Vir slike: Indiegogo)

Veliko ljudi šele takrat, ko se sooči z zdravstvenimi težavami, ugotovi, da je rokovanje z zdravili v obliki past, olj in voskov precej zahtevno, saj za to skoraj nikjer ni mogoče kupiti primernih in cenovno dostopnih pripomočkov. 

Težave se pojavljajo predvsem pri natančnosti doziranja, saj je velikokrat zelo težko oceniti, koliko zdravila smo zares zaužili, kar ima lahko za posledico dodatne zdravstvene težave zaradi predoziranja. Zagotovo je velik problem tudi to, da lahko pri neprevidnem rokovanju vsebino embalaže hitro okužimo z bakterijami in virusi iz okolice, kar ima prav tako lahko neprijetne posledice za zdravje bolnika. Dodatne težave so še puščanje embalaže, saj je ta ponavadi krhka in se hitro poškoduje, ter to, da embalaža ne omogoča segrevanja, ki je za doziranje nekaterih zdravil nujno potrebno. 

Podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar sta se odločila, da bosta rešila omenjeno problematiko in ustvarila edinstven produkt, ki sta ga poimenovala Patron. Da bi si zagotovila denarna sredstva, potrebna za zagon množične proizvodnje, sta se obrnila na med slovenci tudi sicer izjemno priljubljeno crowdfunding platformo Indiegogo. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Da bi njun projekt lahko zaživel, morata zbrati vsaj 45 tisoč dolarjev, a v primeru neuspešnega financiranja zbrani denar vseeno odneseta domov, odštevši 9 odstotno provizijo platforme Indiegogo. Odločila sta se namreč za t. i. fleksibilno kampanjo. Zbiranje sredstev se je pričelo s 3. septembrom, zaključi pa se z 3. oktobrom. 

Oglejte si kratek predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje