Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo – Patron

Na Indiegogo se je pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt, imenovan Patron. Gre za inovacijo na področju doziranja medicinskih tekočin, ustvarila pa sta jo podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar.
Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo - Patron

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Patron (Vir slike: Indiegogo)

Veliko ljudi šele takrat, ko se sooči z zdravstvenimi težavami, ugotovi, da je rokovanje z zdravili v obliki past, olj in voskov precej zahtevno, saj za to skoraj nikjer ni mogoče kupiti primernih in cenovno dostopnih pripomočkov. 

Težave se pojavljajo predvsem pri natančnosti doziranja, saj je velikokrat zelo težko oceniti, koliko zdravila smo zares zaužili, kar ima lahko za posledico dodatne zdravstvene težave zaradi predoziranja. Zagotovo je velik problem tudi to, da lahko pri neprevidnem rokovanju vsebino embalaže hitro okužimo z bakterijami in virusi iz okolice, kar ima prav tako lahko neprijetne posledice za zdravje bolnika. Dodatne težave so še puščanje embalaže, saj je ta ponavadi krhka in se hitro poškoduje, ter to, da embalaža ne omogoča segrevanja, ki je za doziranje nekaterih zdravil nujno potrebno. 

Podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar sta se odločila, da bosta rešila omenjeno problematiko in ustvarila edinstven produkt, ki sta ga poimenovala Patron. Da bi si zagotovila denarna sredstva, potrebna za zagon množične proizvodnje, sta se obrnila na med slovenci tudi sicer izjemno priljubljeno crowdfunding platformo Indiegogo. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Da bi njun projekt lahko zaživel, morata zbrati vsaj 45 tisoč dolarjev, a v primeru neuspešnega financiranja zbrani denar vseeno odneseta domov, odštevši 9 odstotno provizijo platforme Indiegogo. Odločila sta se namreč za t. i. fleksibilno kampanjo. Zbiranje sredstev se je pričelo s 3. septembrom, zaključi pa se z 3. oktobrom. 

Oglejte si kratek predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje