Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo – Patron

Na Indiegogo se je pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt, imenovan Patron. Gre za inovacijo na področju doziranja medicinskih tekočin, ustvarila pa sta jo podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar.
Video: Nov slovenski projekt na Indiegogo - Patron

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Patron (Vir slike: Indiegogo)

Veliko ljudi šele takrat, ko se sooči z zdravstvenimi težavami, ugotovi, da je rokovanje z zdravili v obliki past, olj in voskov precej zahtevno, saj za to skoraj nikjer ni mogoče kupiti primernih in cenovno dostopnih pripomočkov. 

Težave se pojavljajo predvsem pri natančnosti doziranja, saj je velikokrat zelo težko oceniti, koliko zdravila smo zares zaužili, kar ima lahko za posledico dodatne zdravstvene težave zaradi predoziranja. Zagotovo je velik problem tudi to, da lahko pri neprevidnem rokovanju vsebino embalaže hitro okužimo z bakterijami in virusi iz okolice, kar ima prav tako lahko neprijetne posledice za zdravje bolnika. Dodatne težave so še puščanje embalaže, saj je ta ponavadi krhka in se hitro poškoduje, ter to, da embalaža ne omogoča segrevanja, ki je za doziranje nekaterih zdravil nujno potrebno. 

Podjetnika Luka Freyer in Primož Pucihar sta se odločila, da bosta rešila omenjeno problematiko in ustvarila edinstven produkt, ki sta ga poimenovala Patron. Da bi si zagotovila denarna sredstva, potrebna za zagon množične proizvodnje, sta se obrnila na med slovenci tudi sicer izjemno priljubljeno crowdfunding platformo Indiegogo. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Da bi njun projekt lahko zaživel, morata zbrati vsaj 45 tisoč dolarjev, a v primeru neuspešnega financiranja zbrani denar vseeno odneseta domov, odštevši 9 odstotno provizijo platforme Indiegogo. Odločila sta se namreč za t. i. fleksibilno kampanjo. Zbiranje sredstev se je pričelo s 3. septembrom, zaključi pa se z 3. oktobrom. 

Oglejte si kratek predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje