Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys

Na Kickstarterju je zaživel nov slovenski projekt, poimenovan Glovys, za katerim stoji inovator Oskar Marko Musić. Gre za prvi snemljivi zaslon za pametne mobilnike, ki ga je mogoče uporabljati ne glede na to, ali nosimo rokavice ali ne.
Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys

Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys (Vir slike: Kickstarter)

Glovys je nastal kot odgovor na problematiko, ki je pogosta predvsem v zimskem obdobju, ko ljudje nosijo rokavice. Tedaj namreč marsikdo ugotovi, da uporaba rokavic in pametnih mobilnikov z zasloni na dotik nista kompatibilna.

Do tega spoznanja je prišel tudi Oskar Marko Musić, slovenski inovator, ki se je prav zato odločil razviti edinstven snemljivi zaslon za pametne mobilnike in ga poimenoval Glovys. Glovys je mogoče povsem enostavno namestiti na mobilnik in zaslon prične delovati v trenutku, brez kakršnekoli posebne kalibracije in brez uporabe baterij. Deluje na principu posebne tehnologije iz dveh ločenih slojev ter vmesnega prostora: pritisk s prsti sproži gibanje spodnje plasti, ki se prevede do zaslona mobilnika in se tam izvrši kot običajen ukaz. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Trenutno je Glovys namenjen le uporabnikom naprav iPhone 3, 4, 5, 6 in 6 plus. A Musić obljublja, da bo temu že kmalu povsem drugače, saj razvoj za druge mobilne telefone, tablične računalnike in preostale naprave, občutljive na dotik, že poteka. Prav tako bo Glovys, ki ga je trenutno mogoče dobiti le v prozorni barvi, kasneje na voljo tudi v drugih barvnih različicah. 

Glovys (Vir slike: Kickstarter)

Da bi projekt lahko zaživel, pa mora Musić najprej zbrati potrebna denarna sredstva. Odločil se je, da srečo preizkusi na Kickstarterju, priljubljeni crowdfunding platformi. Zastavil si je cilj v višini 15 tisoč dolarjev, časa za zbiranje sredstev pa ima še do srede, 8. aprila 2015. Trenutno projektu kaže dobro, saj je 80 podpornikov skupaj zbralo preko 1.600 dolarjev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje