Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys

Na Kickstarterju je zaživel nov slovenski projekt, poimenovan Glovys, za katerim stoji inovator Oskar Marko Musić. Gre za prvi snemljivi zaslon za pametne mobilnike, ki ga je mogoče uporabljati ne glede na to, ali nosimo rokavice ali ne.
Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys

Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Glovys (Vir slike: Kickstarter)

Glovys je nastal kot odgovor na problematiko, ki je pogosta predvsem v zimskem obdobju, ko ljudje nosijo rokavice. Tedaj namreč marsikdo ugotovi, da uporaba rokavic in pametnih mobilnikov z zasloni na dotik nista kompatibilna.

Do tega spoznanja je prišel tudi Oskar Marko Musić, slovenski inovator, ki se je prav zato odločil razviti edinstven snemljivi zaslon za pametne mobilnike in ga poimenoval Glovys. Glovys je mogoče povsem enostavno namestiti na mobilnik in zaslon prične delovati v trenutku, brez kakršnekoli posebne kalibracije in brez uporabe baterij. Deluje na principu posebne tehnologije iz dveh ločenih slojev ter vmesnega prostora: pritisk s prsti sproži gibanje spodnje plasti, ki se prevede do zaslona mobilnika in se tam izvrši kot običajen ukaz. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Trenutno je Glovys namenjen le uporabnikom naprav iPhone 3, 4, 5, 6 in 6 plus. A Musić obljublja, da bo temu že kmalu povsem drugače, saj razvoj za druge mobilne telefone, tablične računalnike in preostale naprave, občutljive na dotik, že poteka. Prav tako bo Glovys, ki ga je trenutno mogoče dobiti le v prozorni barvi, kasneje na voljo tudi v drugih barvnih različicah. 

Glovys (Vir slike: Kickstarter)

Da bi projekt lahko zaživel, pa mora Musić najprej zbrati potrebna denarna sredstva. Odločil se je, da srečo preizkusi na Kickstarterju, priljubljeni crowdfunding platformi. Zastavil si je cilj v višini 15 tisoč dolarjev, časa za zbiranje sredstev pa ima še do srede, 8. aprila 2015. Trenutno projektu kaže dobro, saj je 80 podpornikov skupaj zbralo preko 1.600 dolarjev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje