Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker

Pravkar je z zbiranjem denarnih sredstev na Kickstarterju pričel nov slovenski projekt. Gre za tekmovalno post apokaliptično namizno igro Tracker, katero sta s skupnimi močmi ustvarila mlada podjetnika Žiga in Tim Berce.
Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker

Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker (Vir slike: trackerboardgame.com)

Tracker je tekmovalna post apokaliptična namizna igra, v kateri imajo tudi mrtvi možnost zmagati. Skupina preživelih se v stalno spreminjajočem se okolju spopada za moč artefaktov. Igra je namenjena 4 – 8 igralcem, ki morajo nenehno prilagajati svojo taktiko in strategijo, vendar je za zmago potrebno še veliko več. Cilj igre je postati najmočnejši igralec in kot tak prvi nabrati 8 zmagovalnih točk.

Igro sta si zamislila in ustvarila brata Tim in Žiga Berce. »Tekom razvoja sva imela veliko zunanje pomoči, brez katerih projekt verjetno ne bi prišel tako daleč. Od kolegov, ki so nama pomagali pri grafičnem oblikovanju, pripravi videa in tekstov, do celotnega crowdfunding.si kolektiva in še mnogih drugih pri pripravi same kampanje,« je povedal Žiga.

Za Kickstarter sta se mlada podjetnika odločila predvsem zato, ker je najpopularnejša in najbolj zaupanja vredna crowdfunding platforma. Žiga je pojasnil: »Take platforme ti dajo tudi vpogled v trg in v to, ali je tam zanimanje za tvoj produkt, kar je lahko še veliko več vredno kot golo nabiranje sredstev. Vsekakor pa je ta začetni kapital tisto, kar po uspešni kampanji premakne produkcijo.«

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Proizvodnja Trackerja bo potekala v Sloveniji. Podjetnika sta že dogovorjena z različnimi slovenskimi proizvajalci, ki so po njunem mnenju prav tako dobri kot katerikoli drugi tuji. »Poleg tega pa želiva podpirati lokalno razvojno okolje,« je dodal Žiga.

S kampanjo želita mlada podjetnika zbrati 12 tisoč ameriških dolarjev. Večino bosta porabila za izdelavo prve serije iger, preostanek pa za poplačilo stroškov, nastalih z izdelavo igre, in Kickstarter kampanje.

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje