Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker

Pravkar je z zbiranjem denarnih sredstev na Kickstarterju pričel nov slovenski projekt. Gre za tekmovalno post apokaliptično namizno igro Tracker, katero sta s skupnimi močmi ustvarila mlada podjetnika Žiga in Tim Berce.
Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker

Nov slovenski projekt na Kickstarterju: Tracker (Vir slike: trackerboardgame.com)

Tracker je tekmovalna post apokaliptična namizna igra, v kateri imajo tudi mrtvi možnost zmagati. Skupina preživelih se v stalno spreminjajočem se okolju spopada za moč artefaktov. Igra je namenjena 4 – 8 igralcem, ki morajo nenehno prilagajati svojo taktiko in strategijo, vendar je za zmago potrebno še veliko več. Cilj igre je postati najmočnejši igralec in kot tak prvi nabrati 8 zmagovalnih točk.

Igro sta si zamislila in ustvarila brata Tim in Žiga Berce. »Tekom razvoja sva imela veliko zunanje pomoči, brez katerih projekt verjetno ne bi prišel tako daleč. Od kolegov, ki so nama pomagali pri grafičnem oblikovanju, pripravi videa in tekstov, do celotnega crowdfunding.si kolektiva in še mnogih drugih pri pripravi same kampanje,« je povedal Žiga.

Za Kickstarter sta se mlada podjetnika odločila predvsem zato, ker je najpopularnejša in najbolj zaupanja vredna crowdfunding platforma. Žiga je pojasnil: »Take platforme ti dajo tudi vpogled v trg in v to, ali je tam zanimanje za tvoj produkt, kar je lahko še veliko več vredno kot golo nabiranje sredstev. Vsekakor pa je ta začetni kapital tisto, kar po uspešni kampanji premakne produkcijo.«

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Proizvodnja Trackerja bo potekala v Sloveniji. Podjetnika sta že dogovorjena z različnimi slovenskimi proizvajalci, ki so po njunem mnenju prav tako dobri kot katerikoli drugi tuji. »Poleg tega pa želiva podpirati lokalno razvojno okolje,« je dodal Žiga.

S kampanjo želita mlada podjetnika zbrati 12 tisoč ameriških dolarjev. Večino bosta porabila za izdelavo prve serije iger, preostanek pa za poplačilo stroškov, nastalih z izdelavo igre, in Kickstarter kampanje.

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje