Nov slovenski projekt na TravelStarterju: Surf & Kite in Canary Islands

Surf & Kite in Canary Islands je projekt dveh Slovencev, ki bosta gostom, ki si želijo aktivnih počitnic, ponudila luksuzno nastanitev v mongolskih šotorih oz. jurtah. Cilj je zbrati 8.000 dolarjev, kampanja pa poteka do začetka avgusta.
Nov slovenski projekt na TravelStarterju: Surf & Kite in Canary Islands

Počitnice v jurti na Kanarskih otokih (vir: travelstarter.com)

Zgodba o projektu se začne pri štiričlanski družini, ki se je pred dvema letoma odločila, da preneha sanjati svoje sanje in jih raje začne živeti. Špela Buh Zupančič in Toni Zupančič sta odprla svojo šolo z vodnimi aktivnostmi na Kanarskih otokih – Waterman Lanzarote, kjer gostom nudita tečaje surfanja, supanja in kajtanja. Odtod se je razvila tudi ideja, da bi svojo ponudbo razširila in naredila hišico za goste, a to imajo že vsi. Zato sta iskala alternativo in naletela na mongolske šotore, ki so ju dobesedno očarali in presenetili. Za to namreč potrebuješ le zemljo z vsemi potrebnimi priključki.

»Projekt, ki smo si ga zastavili, je malce drugačen. Sprva smo želeli postaviti »pristanišče« ali »nekakšno marino na kopnem«. Zapletlo se je pri iskanju starih barkač, samem transportu. Zato smo štartali na mongolske šotore ali jurte, kot jim pravijo,« o projektu pove Špela Buh Zupančič.

Projekt lahko podprete tukaj >>

»Vrneš se nazaj k naravi in več časa preživiš na prostem, kar je bistvo tega, da napolniš baterije in se napolnjen vrneš v vsakdanji ritem življenja.«

Ideja je prvotno prišla od njunih otrok – Vala in Mie. »Na vrtu sta iz odej vedno postavljala šotore in se skrivala ter igrala. Pa sva si s Tonijem rekla: “Mogoče pa to le ni tako slaba ideja! Za same šotore ne potrebuješ gradbenega dovoljenja in vse ostale papirologije … Ljudem pa bi bila lahko stvar zanimiva, ker je tako drugačna in prvinska. Poleg tega bi lahko našim gostom, ki prihajajo k nam na aktivne počitnice, ponudili celoten paket z lastnim prenočiščem,« razlaga Špela.

Ideja projekta je, da najprej postavijo eno jurto in dobijo feedback od gostov, ali jim bi bilo sploh všeč preživeti počitnice v njej. Jurta bi sicer ponujala ves luksuz samega apartmaja z mini kopalnico ter kuhinjo in seveda zunanjim “chill out” prostorom.

YouTube

Kampanja poteka do začetka avgusta, finančni cilj pa je 8.000 dolarjev, s katerim bodo postavili en šotor. Kasneje si avtorja želita projekt razširiti in postaviti pravi glamping. Ponudba bo zagotovo pritegnila vse tiste, ki si želijo aktivne počitnice oziroma tiste, ki si želijo biti v stiku z naravo, kar sami Kanarski otoki tudi dopuščajo. Za donatorje sta pripravila tudi paket storitev svoje šole.

Ustanovitelja projekta sta zelo optimistična. Trenutno ju je podprlo 33 ljudi, zbrala pa sta 26 odstotkov sredstev, ki jih potrebujeta. »Meniva, da moraš dandanes ljudem ponuditi nekaj drugačnega, novega, mogoče celo malo “odbitega”, da jih pritegne. Mongolski šotori ponujajo ravno to! Vrneš se nazaj k naravi in več časa preživiš na prostem, kar je bistvo tega, da napolniš baterije in se napolnjen vrneš v vsakdanji ritem življenja.«

Oznake: , , ,
Iskanje
a
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje