BLOG MARKETING DELAVNICA

Nov slovenski projekt na TravelStarterju: Surf & Kite in Canary Islands

Surf & Kite in Canary Islands je projekt dveh Slovencev, ki bosta gostom, ki si želijo aktivnih počitnic, ponudila luksuzno nastanitev v mongolskih šotorih oz. jurtah. Cilj je zbrati 8.000 dolarjev, kampanja pa poteka do začetka avgusta.
Nov slovenski projekt na TravelStarterju: Surf & Kite in Canary Islands

Počitnice v jurti na Kanarskih otokih (vir: travelstarter.com)

Zgodba o projektu se začne pri štiričlanski družini, ki se je pred dvema letoma odločila, da preneha sanjati svoje sanje in jih raje začne živeti. Špela Buh Zupančič in Toni Zupančič sta odprla svojo šolo z vodnimi aktivnostmi na Kanarskih otokih – Waterman Lanzarote, kjer gostom nudita tečaje surfanja, supanja in kajtanja. Odtod se je razvila tudi ideja, da bi svojo ponudbo razširila in naredila hišico za goste, a to imajo že vsi. Zato sta iskala alternativo in naletela na mongolske šotore, ki so ju dobesedno očarali in presenetili. Za to namreč potrebuješ le zemljo z vsemi potrebnimi priključki.

»Projekt, ki smo si ga zastavili, je malce drugačen. Sprva smo želeli postaviti »pristanišče« ali »nekakšno marino na kopnem«. Zapletlo se je pri iskanju starih barkač, samem transportu. Zato smo štartali na mongolske šotore ali jurte, kot jim pravijo,« o projektu pove Špela Buh Zupančič.

Projekt lahko podprete tukaj >>

»Vrneš se nazaj k naravi in več časa preživiš na prostem, kar je bistvo tega, da napolniš baterije in se napolnjen vrneš v vsakdanji ritem življenja.«

Ideja je prvotno prišla od njunih otrok – Vala in Mie. »Na vrtu sta iz odej vedno postavljala šotore in se skrivala ter igrala. Pa sva si s Tonijem rekla: “Mogoče pa to le ni tako slaba ideja! Za same šotore ne potrebuješ gradbenega dovoljenja in vse ostale papirologije … Ljudem pa bi bila lahko stvar zanimiva, ker je tako drugačna in prvinska. Poleg tega bi lahko našim gostom, ki prihajajo k nam na aktivne počitnice, ponudili celoten paket z lastnim prenočiščem,« razlaga Špela.

Ideja projekta je, da najprej postavijo eno jurto in dobijo feedback od gostov, ali jim bi bilo sploh všeč preživeti počitnice v njej. Jurta bi sicer ponujala ves luksuz samega apartmaja z mini kopalnico ter kuhinjo in seveda zunanjim “chill out” prostorom.

YouTube

Kampanja poteka do začetka avgusta, finančni cilj pa je 8.000 dolarjev, s katerim bodo postavili en šotor. Kasneje si avtorja želita projekt razširiti in postaviti pravi glamping. Ponudba bo zagotovo pritegnila vse tiste, ki si želijo aktivne počitnice oziroma tiste, ki si želijo biti v stiku z naravo, kar sami Kanarski otoki tudi dopuščajo. Za donatorje sta pripravila tudi paket storitev svoje šole.

Ustanovitelja projekta sta zelo optimistična. Trenutno ju je podprlo 33 ljudi, zbrala pa sta 26 odstotkov sredstev, ki jih potrebujeta. »Meniva, da moraš dandanes ljudem ponuditi nekaj drugačnega, novega, mogoče celo malo “odbitega”, da jih pritegne. Mongolski šotori ponujajo ravno to! Vrneš se nazaj k naravi in več časa preživiš na prostem, kar je bistvo tega, da napolniš baterije in se napolnjen vrneš v vsakdanji ritem življenja.«

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje