Nova e-znanja vas čakajo v Simbioza Digitalni Akademiji

Avtor — 27.08.2016
Mladi si želijo več raznolikih e-znanj, pravijo v socialnem podjetju Simbioza Genesis. Zato so ustanovili prvo vseslovensko Simbioza Digitalno Akademijo, v kateri bodo ponudili od učenja Offica pa do programiranja. Napovedujejo tudi individualni izbor delavnic.
Nova e-znanja vas čakajo v Simbioza Digitalni Akademiji

Podjetje Simbioza Genesis pripravlja nove pakete. Bralci medija Mladi podjetnik pa lahko ob prijavi nanje izkorisisite 20-odstotni popust (Vir slike: Bigstock photos).

Ekipa Simbioze je oblikovala pakete izobraževanj, ki zajemajo najpomembnejše digitalne veščine. Namenjeni so mladim, zaposlenim in iskalcem zaposlitve, ki si želijo razširiti obzorja. »Znanja smo kategorizirali po tematikah v pakete,« pravijo v Simbiozi. Med njimi najdemo paket Office Specialist, Projektni Junak, Dizajn Umetnik, Marketing Prerok, Razvojnik virtuoz in paket Huda Bera. Zadnji omogoča individualni izbor delavnic in tako oblikovanje paketa po lastni želji.

Posebna akcija za bralce medija Mladi podjetnik

Podjetje Simbioza Geneses je za bralce medija Mladi podjetnik pripravilo posebno akcijo, in sicer 20-odstotni popust na vse septembrske in oktobrske delavnice.

Kako do popusta?

Vse, kar morate narediti, je, da po izbrani delavnici ob sami prijavi pod opombo zapišete kodo popusta. To je MLADIPODJETNIK.

Akcija velja le za delavnice v septembru in oktobru oziroma ob prijavah do konca avgusta.