Nova gospodarska prevara

Nekatera slovenska podjetja so pred kratkim po pošti prejela dopis, s katerim naj bi v zameno za prijavnino v višini od 500 do 700 evrov, od Evropske unije dobila nepovratna sredstva. Gre za prevaro, zato prejeto pošto ignorirajte!
Nova gospodarska prevara

Nepridipravi izkoriščajo recesijo in podjetja v težavah.

Za prevaro stoji podjetje PS- MOBIL, poslovna in tehnična izvedba pridobitve nepovratnih sredstev EU, d.o.o. (podjetje je registrirano nekaj dni), ki je slovenskim podjetjem po pošti poslalo dopis s pisno kodo, s katero naj bi se prek ponarejene spletne strani prijavila za pridobitev evropskih nepovratnih stredstev, za kar bi morala nato odšteti 500 do 700 evrov. S tem naj bi si podjetja zagotovila prejem sredstev v višini 3000 do 30.000 evrov. V dopisu so zlorabljeni podatki Evropske komisije, vodilne slovenske svetovalne družbe za področje nepovratnih sredstev RR&CO. in drugih institucij.

Pristojne institucije, ki so v zvezi s tem prejele številne prijave, opozarjajo, da programi, ki bi lahko na tak način zagotavljali sredstva Evropske unije ne obstajajo. Za pridobitev sredstev strukturnih skladov je namreč potrebno kandidirati prek javnih razpisov in jih ni mogoče obljubiti vnaprej. Podjetja zato opozarjajo naj ne plačujejo prijavnine in dopis ignorirajo. S primerom se bosta ukvarjala policija in tržna inšpekcija.

 

 

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje