Nova neformalna izobraževanja in tečaji na CDI Univerzum

Avtor — 17.01.2014

CDI Univerzum, ki že vrsto let skrbi za neformalno izobraževanje odraslih, vam v januarju ponuja nova neformalna izobraževanja. Lahko izbirate med zanimivimi računalniškimi tečaji in tečaji za prosti čas.

Nova neformalna izobraževanja in tečaji na CDI Univerzum

Nova neformalna izobraževanja in tečaji na CDI Univerzum

Na CDI Univerzumu leto začenjajo z raznoliko ponudbo neformalnih izobraževanj. V januarju bodo izvajali izobraževanja na naslednjih področjih: računalniška izobraževanja in izobraževanja za prosti čas.

Poglejmo si napovednik aktivnosti CDI Univerzum za mesec januar 2014. Med računalniškimi usposabljanji boste lahko 21. januarja 2014 spremljali Brezplačni predstavitveni seminar o ekonomskih (izdelava dashboard poročil) in računalniških usposabljanjih (razvoj mobilnih aplikacij). Nekaj dni kasneje, 24. januarja 2014 boste lahko spremljali seminar z naslovom Razvoj mobilnih aplikacij za pametne telefone – Android, 25. januarja 2014 pa se lahko udeležite seminarja z naslovom Usposabljanje za razvoj iPad in iPhone aplikacij. 

Med izobraževanji za prosti čas boste lahko v januarju spremljali dve predavanji. 23. januarja 2014 boste lahko poslušali dvourno predavanje o ekologiji, izdelali pa boste tudi naravno zobno pasto. Izdelek boste lahko odnesli s seboj domov. 29. januarja 2014 bo sledilo še zadnje predavanje v januarju, in sicer na temo Feng shui-a: Seminar s praktično uporabo razporeditve na tlorisu vašega stanovanja. 3. februarja vas vabijo na usposabljanje za pridobitev NPK Računovodja/Računovodkinja. S certifikatom NPK si odprite nove možnosti za opravljanje poklica. Certifikat velja na nacionalni in EU ravni.

Za informacije in prijave na dejavnosti so vam na voljo preko e-maila info@cdi-univerzum.si in telefonske številke 01/583-92-90), več o ponudbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani (www.cdi-univerzum.si).


Oznake: , , ,