Nova prosta delovna mesta: pridružite se projektu GOAT STORY

Številna slovenska podjetja se v zadnjem času vztrajno širijo, zato iščejo nove sodelavce, ki bi jim s svojim znanjem in izkušnjami pomagali k nadaljnjemu napredku. V kolikor iščete zaposlitev, vam bo morda prišel prav naslednji seznam prostih delovnih mest.
Nova prosta delovna mesta: pridružite se projektu GOAT STORY

Nova prosta delovna mesta (Vir slike: Deathtothestockphoto.com)

Tudi vaše mlado podjetje zaposluje? Iščete poslovnega partnerja, ki bi ga nagradili s poslovnim deležem v podjetju? Pišite nam na info (at) mladipodjetnik.si s kratkim opisom delovnega mesta in dodali vas bomo na seznam. 

Seznam podjetij, ki zaposlujejo, si oglejte v nadaljevanju:

Equa

EQUA ekipa dolgoročno načrtuje širitev dejavnosti na nove kategorije. Idej je veliko, zato iščejo pomoč na področju oblikovanja za blagovni znamki EQUA in GOAT STORY. Iščejo naslednji kader:

 • industrijski oblikovalec

Odgovornost: Razvoj novih izdelkov za prodajo po celem svetu. Delo zajema soustvarjanje dolgoročne vizije obeh blagovnih znamk tako na področju industrijskega oblikovanja, kot tudi vizualne podobe in ponuja sodelovanje z obstoječo ekipo razvijalcev, inženirjev in marketinškega oddelka.

Iščejo: znanje 3D modeliranja (Rhino, SolidWorks), grafične spretnosti, neomejeno kreativnosti, natančnost, samoiniciativnost, smer študija industrijsko oblikovanje ali izkušnje iz področja industrijskega oblikovanja.

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Visionect d.o.o.

Visionect d.o.o. je leta 2007 ustanovljeno visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo inovativnih rešitev s področja brezžičnih tehnologij in elektronskega papirja. Ker se podjetje hitro razvija, vedno išče nove kadre. Iščejo naslednji kader:

 • Senior firmware developer
 • Frontend oriented web developer

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Codeable

Codeable razvija spletni portal za kratkoročni najem WordPress strokovnjakov (online outsourcing), ki vam pomagajo pri raznoraznih problemih, ki jih imate s svojim WP blogom ali spletno stranjo; od namestitev in posodobitev, pa do modifikacij pluginov ter grafičnih predlog. Prav z vsakim od teh strokovnjakov opravijo tudi intervju in pregledamo njihov portfelj, saj je kvaliteta storitev za njih absolutno na prvem mestu.

Iščejo naslednji kader:

 • Senior Javascript developer
 • Seasoned Rails developer

Kontakt: tomaz (at) codeable.io

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Celtra

Celtra je tehnološki startup, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih. Z neprestanim razvojem tehnologije skrbi za pravo revolucijo na področju mobilne interakcije oglaševalcev s potrošniki. AdCreator, Celtrina platforma za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je kljub hudi konkurenci preprosto daleč najbolj uporabna.

Iščejo naslednji kader:

 • Creative Presentation Specialist (New York, NY ali Boston)
 • Creative Director (New York)
 • Project Manager Marketing (New York)
 • Marketing Content Developer/Writer (New York)
 • Front-End Developer (San Francisco ali Ljubljana)
 • Senior Javascript Developer (mobile) (San Francisco ali Ljubljana)
 • Software Engineer – Analytics (San Francisco ali Ljubljana)
 • QA Automation Engineer (Ljubljana) 
 • QA Engineer (Ljubljana) 
 • Client/Account Manager (New York)
 • Director, Agency Sales (New York in Los Angeles)
 • Director, Publisher Development (New York)
 • Ad Operations Specialist (New York ali San Francisco)

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

3fs

3fs d.o.o. je izredno dinamično podjetje, ki razvija napredne rešitve na področju interneta, mobilni aplikacij, multimedije in iger. 

Iščejo naslednji kader: 

 • Backend developer, senior, team Plugger
 • Backend developer, junior
 • Site Reliability Engineer
 • Backend developer, Golang, new team
 • Backend developer, Java

Kontakt: jobs (at) thirdframestudios.com

Več informacij in prijava na delovno mesto >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje