Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Na platformi za množično financiranje Indiegogo se je predstavil nov slovenski projekt. Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki je bilo ustvarjeno posebej za ljubitelje živali in njihove hišne ljubljenčke.
Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe (Vir slike: Indiegogo)

Marsikateri ljubitelj živali je pripravljen narediti vse, da bi izboljšal življenjske razmere za svojega hišnega ljubljenčka. Podobno razmišljajo tudi Domen Grošelj, Anže Hribar in Miha Grošelj, ustvarjalci najnovejše slovenske Indiegogo kampanje, saj so na priljubljeni platformi za množično financiranje predstavili zanimiv produkt, namenjen prav temu. 

Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki zagotavlja udobje, hkrati pa v domove prinese pridih modernega. Zasnovano je bilo predvsem za mačke in manjše pse.

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Kot zagotavljajo ustvarjalci kampanje, bo njihov proizvod v celoti izdelan ročno v Sloveniji in to na povsem ekološki način. Uporabili bodo zgolj najboljše materiale, saj si tudi sami želijo le najboljše za svoje hišne ljubljenčke. 

(Vir slike: Indiegogo)

Trenutno so ustvarjalci projekta zasnovali 17 različnih variacij štirih vrst pohištva: posod za hrano, postelj, praskalnikov za mačke ter praskalnikov, združenih s posteljo. Podporniki na Indiegogo lahko poleg tega izbirajo še med vrsto materiala, uporabljenega za izdelavo: izberejo lahko sintetično usnje ali pa lan iz konoplje. Svoje izdelke lahko pričakujejo na svojem domu že marca 2015. 

Ekipa mora za uresničitev svojega cilja zbrati 12 tisoč dolarjev, za kar ima časa še do 13. februarja 2015. Trenutno je projekt MDeluxe že podprlo 7 podpornikov, ki so mu namenili več kot tisoč dolarjev

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje