Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Na platformi za množično financiranje Indiegogo se je predstavil nov slovenski projekt. Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki je bilo ustvarjeno posebej za ljubitelje živali in njihove hišne ljubljenčke.
Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe (Vir slike: Indiegogo)

Marsikateri ljubitelj živali je pripravljen narediti vse, da bi izboljšal življenjske razmere za svojega hišnega ljubljenčka. Podobno razmišljajo tudi Domen Grošelj, Anže Hribar in Miha Grošelj, ustvarjalci najnovejše slovenske Indiegogo kampanje, saj so na priljubljeni platformi za množično financiranje predstavili zanimiv produkt, namenjen prav temu. 

Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki zagotavlja udobje, hkrati pa v domove prinese pridih modernega. Zasnovano je bilo predvsem za mačke in manjše pse.

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Kot zagotavljajo ustvarjalci kampanje, bo njihov proizvod v celoti izdelan ročno v Sloveniji in to na povsem ekološki način. Uporabili bodo zgolj najboljše materiale, saj si tudi sami želijo le najboljše za svoje hišne ljubljenčke. 

(Vir slike: Indiegogo)

Trenutno so ustvarjalci projekta zasnovali 17 različnih variacij štirih vrst pohištva: posod za hrano, postelj, praskalnikov za mačke ter praskalnikov, združenih s posteljo. Podporniki na Indiegogo lahko poleg tega izbirajo še med vrsto materiala, uporabljenega za izdelavo: izberejo lahko sintetično usnje ali pa lan iz konoplje. Svoje izdelke lahko pričakujejo na svojem domu že marca 2015. 

Ekipa mora za uresničitev svojega cilja zbrati 12 tisoč dolarjev, za kar ima časa še do 13. februarja 2015. Trenutno je projekt MDeluxe že podprlo 7 podpornikov, ki so mu namenili več kot tisoč dolarjev

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje