Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Na platformi za množično financiranje Indiegogo se je predstavil nov slovenski projekt. Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki je bilo ustvarjeno posebej za ljubitelje živali in njihove hišne ljubljenčke.
Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe

Nova slovenska kampanja na Indiegogu: MDeluxe (Vir slike: Indiegogo)

Marsikateri ljubitelj živali je pripravljen narediti vse, da bi izboljšal življenjske razmere za svojega hišnega ljubljenčka. Podobno razmišljajo tudi Domen Grošelj, Anže Hribar in Miha Grošelj, ustvarjalci najnovejše slovenske Indiegogo kampanje, saj so na priljubljeni platformi za množično financiranje predstavili zanimiv produkt, namenjen prav temu. 

Gre za MDeluxe, moderno in elegantno pohištvo, ki zagotavlja udobje, hkrati pa v domove prinese pridih modernega. Zasnovano je bilo predvsem za mačke in manjše pse.

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Kot zagotavljajo ustvarjalci kampanje, bo njihov proizvod v celoti izdelan ročno v Sloveniji in to na povsem ekološki način. Uporabili bodo zgolj najboljše materiale, saj si tudi sami želijo le najboljše za svoje hišne ljubljenčke. 

(Vir slike: Indiegogo)

Trenutno so ustvarjalci projekta zasnovali 17 različnih variacij štirih vrst pohištva: posod za hrano, postelj, praskalnikov za mačke ter praskalnikov, združenih s posteljo. Podporniki na Indiegogo lahko poleg tega izbirajo še med vrsto materiala, uporabljenega za izdelavo: izberejo lahko sintetično usnje ali pa lan iz konoplje. Svoje izdelke lahko pričakujejo na svojem domu že marca 2015. 

Ekipa mora za uresničitev svojega cilja zbrati 12 tisoč dolarjev, za kar ima časa še do 13. februarja 2015. Trenutno je projekt MDeluxe že podprlo 7 podpornikov, ki so mu namenili več kot tisoč dolarjev

Podprite projekt MDeluxe na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje