Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Izpod rok slovenskih ustvarjalcev je nastala nova mobilna igra, imenovana SHAKAL. Ustvarjalci pred uradnim odprtjem pripravljajo javni test funkcionalnosti, zato ste vabljeni vsi tisti, ki bi jo radi preizkusili, da se jim pridružite v ponedeljek, 30.12.
Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Nova slovenska mobilna igra vas postavlja v vlogo tajnega agenta

Izpod rok slovenskih ustvarjalcev prihaja nova mobilna igra, ki želi osvojiti svet. SHAKAL se igra v navidezni resničnosti z uporabo mobilnega telefona. Igralec se v njej pretvori v tajnega agenta, ki na svoj pametni telefon prejme fotografijo in podatke o svoji tarči. Njegova naloga je, da jo čimprej najde in izloči, seveda pa se stvar zaplete: tudi on je lahko tarča in mora bežati.

“Gre za izjemno zabavno igro, naši testni uporabniki so navdušeni in komaj čakajo, da se bodo lahko pomerili s svojimi prijatelji, ko bo igra na voljo,” nam je zaupal vodja razvijalske ekipe Islam Mušić.

Igra uporablja GPS položaj igralca in je pripravljena na skorajšnjo splovitev na platformah Android ter iOS. Pred uradnim odprtjem bodo ustvarjalci pripravili javni test funkcionalnosti, zato pozivajo vse tiste, ki bi jo radi prvi preizkusili, da se jim pridružijo v ponedeljek, 30.12. ob 16.00 na Vegovi 8 (USTVARJALNIK), kjer jim jo bodo naložili na telefone in nato začeli “največji spopad tajnih agentov v zgodovini Slovenije. ;)”

“Verjamemo, da bo zabavno, pripravili smo simbolično nagrado za zmagovalca turnirja in kuhano vino za vse udeležence,” še sporoča Islam Mušić, ki dodaja, da upa, da se bo odzvalo čimvečje število ljudi. Ustvarjalci igre si namreč želijo, da dobijo kar najboljšo povratno informacijo o uporabniški izkušnji.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje