Nove govorice – Apple izdaja novo napravo?

Apple naj bi bil v kontaktu z Avstralci, ki naj bi zanj izdelali vsebine za napravo, boljšo kot je iPhone.
Nove govorice - Apple izdaja novo napravo?

(slika: crunchgear)


Apple naj bi celo poslal specifikacije naprave avstralskim medijskim podjetjem, da bi ugotovil, če je kdo zainteresiran za izdelavo vsebin za njihov izdelek. Na posnetku sicer o napravi nihče ne spregovori. 

Vprašanje je, če podatki držijo. Zakaj bi Apple sodelovanja iskal preko medijskih hiš? Če delaš na skrivnostnem projektu, je skrajno čudno, da bi informacije o tej zadevi delil z ljudmi, katerih delo je, da takšne ali podobne skrivnosti izdajo čimveč ljudem. V resnici bi zagotovo prvo govorili s programerji, izdelovalci programske opreme in iger ipd. 

Applu se pravzaprav z mediji ni potrebno ukvarjati. Mediji potrebujejo Apple in ko bo nova Applova naprava prispela na tržišče, bo okoli nje zagotovo velik bum. Kaj je res in kaj ne, presodite sami. 

 

Vir: CrunchGear

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje