Nove govorice – Apple izdaja novo napravo?

Apple naj bi bil v kontaktu z Avstralci, ki naj bi zanj izdelali vsebine za napravo, boljšo kot je iPhone.
Nove govorice - Apple izdaja novo napravo?

(slika: crunchgear)


Apple naj bi celo poslal specifikacije naprave avstralskim medijskim podjetjem, da bi ugotovil, če je kdo zainteresiran za izdelavo vsebin za njihov izdelek. Na posnetku sicer o napravi nihče ne spregovori. 

Vprašanje je, če podatki držijo. Zakaj bi Apple sodelovanja iskal preko medijskih hiš? Če delaš na skrivnostnem projektu, je skrajno čudno, da bi informacije o tej zadevi delil z ljudmi, katerih delo je, da takšne ali podobne skrivnosti izdajo čimveč ljudem. V resnici bi zagotovo prvo govorili s programerji, izdelovalci programske opreme in iger ipd. 

Applu se pravzaprav z mediji ni potrebno ukvarjati. Mediji potrebujejo Apple in ko bo nova Applova naprava prispela na tržišče, bo okoli nje zagotovo velik bum. Kaj je res in kaj ne, presodite sami. 

 

Vir: CrunchGear

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje