Nove podrobnosti o serijski Tesli E

Ustanovitelj in CEO podjetja Tesla Motors Elon Musk je zaupal nekaj novih podrobnosti o novem modelu Tesle, ki se bo imenoval Model E. Ta bo 20 odstotkov manjši od Modela S, kljub temu pa naj bi imel isti doseg z enkratnim polnjenjem.
Koliko v eni sekundi zaslužijo top tehnološka podjetja?

Koliko v eni sekundi zaslužijo top tehnološka podjetja? (Vir slike: sxc.hu)

Kmalu bo na voljo nov produkt proizvajalca električnih vozil Tesla Motors, ki se bo imenoval Tesla Model E. Ta naj bi bil 20 odstotkov manjši kot Model S.

Model E bodo proizvajali serijsko, navdušencem nad električnimi avtomobili pa naj bi bil na voljo za “skromnih” 35.000 dolarjev (približno 25.500 evrov).

Kljub temu, da bo Model E za petino manjši od modela S, naj bi bil z enkratnim polnjenjem sposoben prevoziti enako razdaljo kot Model S, to je 200 milj (okoli 320 kilometrov), kar je dvakrat dlje od konkurence. Za primerjavo: Nissan Leaf lahko z 24 kWh baterijo opravi le 75 milj (120 kilometrov) dolgo pot.

Poleg napovedi novega modela Tesle, so oznanili tudi gradnjo “giga-tovarne” za baterije, s čimer bodo znižali stroške baterijskih paketov za 30 odstotkov. Slednja poteza se sklada tudi z načrti v zvezi s serijsko proizvodnjo Teslinih električnih vozil, ki naj bi se začela v roku treh let.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje