Nove podrobnosti o serijski Tesli E

Ustanovitelj in CEO podjetja Tesla Motors Elon Musk je zaupal nekaj novih podrobnosti o novem modelu Tesle, ki se bo imenoval Model E. Ta bo 20 odstotkov manjši od Modela S, kljub temu pa naj bi imel isti doseg z enkratnim polnjenjem.
Koliko v eni sekundi zaslužijo top tehnološka podjetja?

Koliko v eni sekundi zaslužijo top tehnološka podjetja? (Vir slike: sxc.hu)

Kmalu bo na voljo nov produkt proizvajalca električnih vozil Tesla Motors, ki se bo imenoval Tesla Model E. Ta naj bi bil 20 odstotkov manjši kot Model S.

Model E bodo proizvajali serijsko, navdušencem nad električnimi avtomobili pa naj bi bil na voljo za “skromnih” 35.000 dolarjev (približno 25.500 evrov).

Kljub temu, da bo Model E za petino manjši od modela S, naj bi bil z enkratnim polnjenjem sposoben prevoziti enako razdaljo kot Model S, to je 200 milj (okoli 320 kilometrov), kar je dvakrat dlje od konkurence. Za primerjavo: Nissan Leaf lahko z 24 kWh baterijo opravi le 75 milj (120 kilometrov) dolgo pot.

Poleg napovedi novega modela Tesle, so oznanili tudi gradnjo “giga-tovarne” za baterije, s čimer bodo znižali stroške baterijskih paketov za 30 odstotkov. Slednja poteza se sklada tudi z načrti v zvezi s serijsko proizvodnjo Teslinih električnih vozil, ki naj bi se začela v roku treh let.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje