Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Razširitve, podobne Firefoxovim, so ene izmed najbolj opevanih in pričakovanih dodatkov brskalnika Google Chrome. Pred kratkim so izšle skupaj z novo različico Chrome-a 4.0 in funkcijo za sinhronizacijo zaznamkov kot jo ima Opera.
Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Google ponuja zanimive razširitve (slika: cnet)

Razširitve, kot pove že njihovo ime, razširijo zmožnosti brskalnika in prilagodijo njegove funkcije in izgled. Sinhronizacija zaznamkov vam omogoča dostop do enakih zaznamkov na večih različnih računalnikih. Potrebno se je le prijaviti v Googlov račun.

Razširitve so sicer na voljo za beta različico Chrome-a že od začetka decembra. Še nedolgo nazaj je bilo razširitev okoli 300, danes pa je številka po trditvah Googla narasla že na neverjetnih 1.500. Do njih lahko dostopate preko prilagoditvenega menija, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu programskega okna.

Nova različica Chrome-a ponuja kar 42-odstotno izboljšano delovanje JavaScripta. Na spletni strani galerije z razširitvami boste lahko brskali po najbolj priljubljenih, najbolje ocenjenih in najnovejših razširitvah. Med bolj priljubljene spada uporabna funkcija Gmail checker, ki v meni namesti ikono, ki nas opozarja na neprebrano elektronsko sporočilo, ki smo ga prejeli, preizkusiti pa ni greh niti RSS odjemalca ter preprečevalcev nadležnih oglasov. 

 

Vir: PCmag

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje