Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Razširitve, podobne Firefoxovim, so ene izmed najbolj opevanih in pričakovanih dodatkov brskalnika Google Chrome. Pred kratkim so izšle skupaj z novo različico Chrome-a 4.0 in funkcijo za sinhronizacijo zaznamkov kot jo ima Opera.
Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Google ponuja zanimive razširitve (slika: cnet)

Razširitve, kot pove že njihovo ime, razširijo zmožnosti brskalnika in prilagodijo njegove funkcije in izgled. Sinhronizacija zaznamkov vam omogoča dostop do enakih zaznamkov na večih različnih računalnikih. Potrebno se je le prijaviti v Googlov račun.

Razširitve so sicer na voljo za beta različico Chrome-a že od začetka decembra. Še nedolgo nazaj je bilo razširitev okoli 300, danes pa je številka po trditvah Googla narasla že na neverjetnih 1.500. Do njih lahko dostopate preko prilagoditvenega menija, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu programskega okna.

Nova različica Chrome-a ponuja kar 42-odstotno izboljšano delovanje JavaScripta. Na spletni strani galerije z razširitvami boste lahko brskali po najbolj priljubljenih, najbolje ocenjenih in najnovejših razširitvah. Med bolj priljubljene spada uporabna funkcija Gmail checker, ki v meni namesti ikono, ki nas opozarja na neprebrano elektronsko sporočilo, ki smo ga prejeli, preizkusiti pa ni greh niti RSS odjemalca ter preprečevalcev nadležnih oglasov. 

 

Vir: PCmag

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje