Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Razširitve, podobne Firefoxovim, so ene izmed najbolj opevanih in pričakovanih dodatkov brskalnika Google Chrome. Pred kratkim so izšle skupaj z novo različico Chrome-a 4.0 in funkcijo za sinhronizacijo zaznamkov kot jo ima Opera.
Chrome 4.0 z novimi razširitvami

Google ponuja zanimive razširitve (slika: cnet)

Razširitve, kot pove že njihovo ime, razširijo zmožnosti brskalnika in prilagodijo njegove funkcije in izgled. Sinhronizacija zaznamkov vam omogoča dostop do enakih zaznamkov na večih različnih računalnikih. Potrebno se je le prijaviti v Googlov račun.

Razširitve so sicer na voljo za beta različico Chrome-a že od začetka decembra. Še nedolgo nazaj je bilo razširitev okoli 300, danes pa je številka po trditvah Googla narasla že na neverjetnih 1.500. Do njih lahko dostopate preko prilagoditvenega menija, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu programskega okna.

Nova različica Chrome-a ponuja kar 42-odstotno izboljšano delovanje JavaScripta. Na spletni strani galerije z razširitvami boste lahko brskali po najbolj priljubljenih, najbolje ocenjenih in najnovejših razširitvah. Med bolj priljubljene spada uporabna funkcija Gmail checker, ki v meni namesti ikono, ki nas opozarja na neprebrano elektronsko sporočilo, ki smo ga prejeli, preizkusiti pa ni greh niti RSS odjemalca ter preprečevalcev nadležnih oglasov. 

 

Vir: PCmag

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje