Novi miniMAX vključuje novice z računovodskega in davčnega področja mednarodnega založnika Verlag Dashöfer

Avtor Borut Borštnik — 22.07.2009
Komentiraj!
Z aktualnimi vsebinami založbe Verlag Dashöfer uporabniki miniMAXa lažje sledijo zakonodaji in dobrim praksam pri vodenju poslovanja.
Novi miniMAX vključuje novice z računovodskega in davčnega področja mednarodnega založnika Verlag Dashöfer

miniMAX z novimi funkcionalnostmi.

Podjetje SAOP d.o.o., vodilni razvijalec prilagojenih poslovnih rešitev za majhna in srednja podjetja ter javne ustanove, je v sodelovanju z mednarodno založbo strokovne literature Verlag Dashöfer uporabnikom spletnega programa miniMAX poenostavil dostop do aktualnih informacij in primerov dobre prakse. Uporabniki do vsebin, kot so novosti v zakonodaji ter nasveti in razlage zakonskih predpisov, dostopajo na inovativen način, in sicer neposredno iz programa miniMAX, glede na področje dela, ki ga izvajajo v tistem trenutku.

Strokovne vsebine so uporabnikom miniMAXa na voljo v zavihkih in razvrščene po posameznih področjih dela. Tako ima uporabnik vedno na voljo prav tiste informacije, ki jih potrebuje za kakovostno izvedbo določenega opravila.

„Poslanstvo naše založbe je informirati ter prenesti podjetjem in organizacijam strokovno znanje iz prakse in na ta način nuditi točne, hitre, vedno aktualne informacije v razumljivi in uporabni obliki,“ je povedala Jana Ursiny, direktorica Verlag Dashöfer d.o.o. „Sodelovanje s podjetjem SAOP je za nas naslednji korak na poti, ki smo si jo začrtali že na začetku našega delovanja na slovenskem trgu.“ V založbi Verlag Dashöfer želijo preko aktualnih novic v programu miniMAX ponuditi informacije, ki jih uporabniki potrebujejo v konkretnem trenutku ter na ta način optimizirati njihovo delo.

„Vključevanje aktualnih novic iz sveta računovodstva in davkov strokovne založbe Verlag Dashöfer uresničuje razvojno vizijo programa miniMAX, s katerim želimo uporabnikom omogočiti, da imajo na enem mestu takoj na voljo vse informacije, ki jih potrebujejo pri poslovanju,“ je dejal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v podjetju SAOP.

Podjetji sta na začetku ponudili strokovne vsebine na področju računovodstva in obračuna plač, v nadaljevanju pa bosta ponudili še vsebine z drugih poslovnih področij.

 

Prijavi se na e-novice!