Novi Pogoji uporabe (TOS) na Facebooku

Zaupanje uporabnikov do Facebooka je uplahnelo zaradi novih TOS (Pogoji uporabe; Terms of Service angl.), Zuckerberg pa se je že pozitivno odzval na "proteste".
Novi Pogoji uporabe (TOS) na Facebooku

Mark Zuckerberg se je uštel…

Facebook je pred nekaj dnevi lansiral nove Pogoje uporabe, ki so narekovali, da postane vsa naložena in izmenjana vsebina na profilih uporabnikov za vedno last Facebooka (četudi uporabnik stornira svoj profil v prihodnosti). Uporabniki so se temu uprli, ustanovili so tudi Facebook skupino poimenovano “People against the new TOS”, itd. Slednja je pravi mali fenomen, saj je v nekaj urah zrasla na več deset tisoč članov, danes pa jih ima prek 110.000.

Facebookov CEO, Mark Zuckerberg, se je nemudoma odzval ter na svojem uradnem blogu objavil, da so se v podjetju odločili umakniti nove in ponovno preiti na stare Pogoje uporabe. Zuckerbergov odziv je bil, citiram: “Based on this feedback, we have decided to
return to our previous terms of use while we resolve the issues that
people have raised”.

Incident kaže na neizmerno moč interneta (oziroma Facebooka) ter odličen efekt v samo nekaj dneh. Če bi šlo za nek tradicionalen poslovni model s tradicionalno hierarhijo in komunikacijskimi kanali – kako hitro bi prišlo do (vplivnega) feedbacka, odziva korporacije ter aplikacije sprememb v sistem? V dveh pičlih dneh gotovo ne…

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje