Novi razpisi

Predstavljamo vam dva nova razpisa, nekaj še aktualnih in prihajajoče razpise.
Novi razpisi

Novi razpisi. (vir slike: http://www.freefoto.com/)

Nova razpisa:

  • Razpis Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere (P1 B 2010), ki nudi ugodne kredite – 6 mesečni euribor + 0,5% (za obratna sredstva in investicije).
  • Javni razpis »Mladi raziskovalci iz gospodarstva – generacija 2010« Spodbujanja podjetništvo in prilagodljivost s sofinanciranjem zaposlitve mladih raziskovalcev v gospodarstvu do 100% subvencije.

 

Še vedno so aktualni naslednji razpisi:

  • Sofinanciranje investicij ter razvoja in raziskav, kjer so tuja podjetja lastniki,
  • Subvencije za investicije v ogrevanja na lesno biomaso,
  • Subvencije za ohranitev kulturne dediščine – spomeniki, muzeji, razstave, itd. – 85% subvencije.

 

Prihajajoči razpisi:

  • Nepovratna sredstva do 60% za nakup strojev, gradnjo za mikro podjetja (do 9 zaposlenih, do 2 mio eur prihodka) na podeželju (Pomembno: Sredstva bodo zaradi velikega odziva podjetij hitro porabljena. Svetujemo vam, da razpisno dokumentacijo oddate takoj po odprtju razpisa. Vaša naročila se že sprejemajo.)
  • Sofinanciranje investicij v kmetijski in živilski industriji (vsa podjetja) ter sofinanciranje investicij za prvo predelavo lesa (mikro podjetja),
  • Sofinanciranje neformalnih izobraževanj med 20 – 60% za obdobje petih let.

 

Več o predmetih razpisov, upravičencih in skupnih zneskih namenjenih upravičencem si lahko preberete na spletnih straneh TIKO pro in http://www.ssgz.si/storitve/infopika.

Vir: Kristina Kočet, TIKO pro

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje