Novi zasloni za razvedrilo v fitnesu

Netpulse, interaktivna medijska platforma za fitnes opremo, je na varno pospravila 3,1 milijona ameriških dolarjev, ki so jih pridobili v prvem sklopu investiranja, ki je bilo vodeno s strani Javelin Venture Partners.
Novi zasloni za razvedrilo v fitnesu

NetPulse je pridobil 3,1 milijona dolarjev investicije (slika: techcrunch).

Pri podjetju pravijo, da bodo investicijo uporabili za nadaljnji razvoj interaktivne razvedrilne platforme, ki je specifično zasnovana za integracijo v fitnes naprave kot so kardiovaskularne naprave (na primer tekalne steze) in eliptični trenažerji. 

Dandanes zmeraj več fitnes centrov in naprav vključuje zaslone za gledanje televizije, medtem ko Netpulsova tehnologija uporabnikom omogoča dostop do HD televizije v živo, zaslon, ki je občutljiv na dotik, video posnetkov in glasbe na zahtevo, prav tako pa zagotavlja iPod/iPhone povezljivost in osebne podatke o treningih. Netpulsovi zasloni še niso na voljo v fitnes centrih, jih pa lahko pričakujemo na tržišču že v prihodnjih mesecih. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje