Novi zasloni za razvedrilo v fitnesu

Avtor — 05.11.2009
Netpulse, interaktivna medijska platforma za fitnes opremo, je na varno pospravila 3,1 milijona ameriških dolarjev, ki so jih pridobili v prvem sklopu investiranja, ki je bilo vodeno s strani Javelin Venture Partners.
Novi zasloni za razvedrilo v fitnesu

NetPulse je pridobil 3,1 milijona dolarjev investicije (slika: techcrunch).

Pri podjetju pravijo, da bodo investicijo uporabili za nadaljnji razvoj interaktivne razvedrilne platforme, ki je specifično zasnovana za integracijo v fitnes naprave kot so kardiovaskularne naprave (na primer tekalne steze) in eliptični trenažerji. 

Dandanes zmeraj več fitnes centrov in naprav vključuje zaslone za gledanje televizije, medtem ko Netpulsova tehnologija uporabnikom omogoča dostop do HD televizije v živo, zaslon, ki je občutljiv na dotik, video posnetkov in glasbe na zahtevo, prav tako pa zagotavlja iPod/iPhone povezljivost in osebne podatke o treningih. Netpulsovi zasloni še niso na voljo v fitnes centrih, jih pa lahko pričakujemo na tržišču že v prihodnjih mesecih. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje