Novice: Gmail, iPhone, Business.com, ISP oglasi

Google grozi z odklopom Gmaila Nemcem, ki sprejemajo nov zakon. Na Applovi strani si lahko ogledate video vodič po iPhonu. Poslovni direktorij Business.com se prodaja za 400 mio $. V Texasu škandal zaradi ponudnika interneta, ki je samovoljno začel prikazovati oglase na vseh spletnih straneh.
Novice: Gmail, iPhone, Business.com, ISP oglasi

iPhone – revolucionarna naprava?

Zaradi novega zakona o zasebnosti v Nemčiji, ki zahteva, da vsi ponudniki interneta in web mojstri držijo podatke obiskovalcev vsaj dve leti, je Google zagrozil, da bo preprečil dostop vsem nemškim državljanom. Več na blogu Google Blogoscoped.

Na Applovi strani je na voljo video vodič o uporabi iPhona. V dvajsetih minutah je razložena najbolj osnovna uporaba naprave, ki je na prvi pogled izredno intuitivna.

Poslovni direktorij in iskalnik Business.com je naprodaj za 400 milijonov dolarjev, poroča Wall Street Journal. Leta 1999 je bila domena kupljena za 7,5 milijona dolarjev, iz česar se je marsikdo tudi norčeval, saj je bila pred tem, leta 1997, kupljena za 150.000 dolarjev. Trenutna prodajna cena je 26-kratnik trenutnih prihodkov, kar je zgornja meja trenutnih vrednotenj. Kot možna kupca se omenjata New York Times in Dow Jones & Company.

V Texasu se je zgodil pravi internetni škandal, ko je lokalni internetni ponudnik Redmoon implementiral programsko opremo svojim strankam, s katero prikazujejo oglase na vseh spletnih straneh, brez kakršnegakoli dovoljenja iz strani avtorjev teh strani in brez obvestila strankam, ki se sploh ne zavedajo, da jim te oglase prikazuje ponudnik, kljub naročnini. Na TechCrunchu so zgroženi in pričakujejo tudi sodne obravnave ter upajo, da se ta praksa ne bo razširila izven Texasa.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje