Novice: Kodak, najdražje mesto, Mercedes – Apple in Avvo.

Avtor — 19.06.2007
Fleš je stvar preteklosti, lestvica najdražjih svetovnih mest, naveza Mercedes Apple in ocenjevanje odvetnikov prek Avvo.
Novice: Kodak, najdražje mesto, Mercedes - Apple in Avvo.

iCar? 🙂

Novi senzor, ki so ga razvili pri Kodaku bo morda postal rabelj fleša. Nič več rdečih oči na fotografijah in nič več velikih bliskavic. Nova tehnologija naj bi povečala svetlobno občutljivost senzorjev od dva do štiri krat. Več informacij o tem tukaj.

Anketa, v kateri je zajetih 143 svetovnih mest, je primerjala cene na več kot 200 različnih področjih, kot so na primer transport, hrana in nastanitev. Prvo mesto je že drugo leto zapored zasedla Moskva, sledi ji London. Tretje in četrto mesto pripada prestolnicama Seul in Tokio. Na lestvici se je znašlo tudi 50 evropskih mest, najdražje je največje skandinavsko mesto Kopenhagen. Poglejte si še nekaj cenovnih primerjav.

»Mercedes je bolj cool kot toasterji« se glasi komentar Applovega privrženca. Sodelovanje med Mercedesom in Applom? Vse skupaj se zdi bolj ali manj špekulativno, vendar sodelovanje ni
nemogoče. Microsoft je v tej smeri že nekaj naredil. Za poglobljeno
branje predlagam povezave, ki so jih bralci navedli v svojih
komentarjih
.

Avvo je stran za vse zadovoljne in nezadovoljne kliente pravnih zastopnikov. Tu lahko podajo mnenje o njihovem delu in kako so zadovoljni s končnim rezultatom. Vse lepo in prav dokler nekdo ne poda negativnega mnenja. In prav to se je zgodilo, stran pa je pridobila ogromno publicitete. Sedaj užaljeni odvetnik toži stran in vse kar je z njo povezano.