Novice: Spodobna zamenjava Pandore, lahek zaslužek za norce, strani za gostovanje datotek in nov program pri Googlu.

Ljubitelji Pandore se bodo lahko vsaj delno potolažili. Monster Dare bo skrbela za slavo amaterskih Jackassov, ustvarjene filme pa lahko poleg ostalih dokumentov objavite na novi strani za gostovanje. Google bo financiral projekte tretjih oseb.
Novice: Spodobna zamenjava Pandore, lahek zaslužek za norce, strani za gostovanje datotek in nov program pri Googlu.

Takšna ali drugačna slava ljudi sili v nora dejanja in zaradi tega strani obiska ne bo manjkalo. Le vprašanje časa je, kdaj se bodo začele tožbe.

Soundpedia je kar dostojna zamenjava Pandore. Slednjo so pred časom ukinili za vse ne-ameriške uporabnike, saj niso imeli avtorskih pravic za predvajanje glasbe izven svojih državnih meja. A kljub vsemu je vrnitev napovedana!

Se spomnite igre Resnica ali izziv? No sedaj je nekaj podobnega prišlo tudi na splet, le da imate na voljo samo izziv. Monster Dare je družabna mreža prek katere si uporabniki postavljajo izzive in so za uspešno opravljene (ali pa vsaj dobro dokumentirane) celo plačani. Obiskovalci strani namreč zbirajo denar, dobi pa ga tisti, ki določen izziv sprejme. A kljub morebitni začetni navdušenosti, je storitev lahko zelo nevarna. Me prav zanima, če so si ustvarjalci s kakim pravnim odstavkom z rok oprali odgovornost v primeru hujših poškodb izzvanih. Več o tem tukaj, kjer si lahko preberete tudi zanimive komentarje bralcev.

Zrasla je še ena stran za gostovanje datotek in po mnenju kritikov je ena izmed boljših. DivShare ponuja neomejen prostor za vse vrst datotek in ima svoj flash predvajalnik slik, glasbe, videa in predstavitev. Podobne strani sta MediaFire in Box.net.

Google Gadget Ventures. Nov program pri velikanu, s katerim želijo financirati nadgradnjo ali oblikovanje novih izumov. Nekateri menijo, da na ta način varčujejo (največ boste dobili 100.000$ pomoči), večina pa je mnenja, da je to dober korak, saj bo tako Google svoje lovke še razširil in s tem imel še večji pregled nad dogajanjem.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje