Novice: Spodobna zamenjava Pandore, lahek zaslužek za norce, strani za gostovanje datotek in nov program pri Googlu.

Ljubitelji Pandore se bodo lahko vsaj delno potolažili. Monster Dare bo skrbela za slavo amaterskih Jackassov, ustvarjene filme pa lahko poleg ostalih dokumentov objavite na novi strani za gostovanje. Google bo financiral projekte tretjih oseb.
Novice: Spodobna zamenjava Pandore, lahek zaslužek za norce, strani za gostovanje datotek in nov program pri Googlu.

Takšna ali drugačna slava ljudi sili v nora dejanja in zaradi tega strani obiska ne bo manjkalo. Le vprašanje časa je, kdaj se bodo začele tožbe.

Soundpedia je kar dostojna zamenjava Pandore. Slednjo so pred časom ukinili za vse ne-ameriške uporabnike, saj niso imeli avtorskih pravic za predvajanje glasbe izven svojih državnih meja. A kljub vsemu je vrnitev napovedana!

Se spomnite igre Resnica ali izziv? No sedaj je nekaj podobnega prišlo tudi na splet, le da imate na voljo samo izziv. Monster Dare je družabna mreža prek katere si uporabniki postavljajo izzive in so za uspešno opravljene (ali pa vsaj dobro dokumentirane) celo plačani. Obiskovalci strani namreč zbirajo denar, dobi pa ga tisti, ki določen izziv sprejme. A kljub morebitni začetni navdušenosti, je storitev lahko zelo nevarna. Me prav zanima, če so si ustvarjalci s kakim pravnim odstavkom z rok oprali odgovornost v primeru hujših poškodb izzvanih. Več o tem tukaj, kjer si lahko preberete tudi zanimive komentarje bralcev.

Zrasla je še ena stran za gostovanje datotek in po mnenju kritikov je ena izmed boljših. DivShare ponuja neomejen prostor za vse vrst datotek in ima svoj flash predvajalnik slik, glasbe, videa in predstavitev. Podobne strani sta MediaFire in Box.net.

Google Gadget Ventures. Nov program pri velikanu, s katerim želijo financirati nadgradnjo ali oblikovanje novih izumov. Nekateri menijo, da na ta način varčujejo (največ boste dobili 100.000$ pomoči), večina pa je mnenja, da je to dober korak, saj bo tako Google svoje lovke še razširil in s tem imel še večji pregled nad dogajanjem.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje