Novo na CD-ju! Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž

Avtor — 10.02.2011
Predstavljamo vam novo zgoščenko, ki vam bo v veliko pomoč pri izdelavi letnega poročila in zaključku poslovnega leta. Z njo ne izgubljate časa z branjem, ampak jo uporabite med izvajanjem rednih delovnih nalog!
Novo na CD-ju! Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž

Praktični priročnik Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž je novost, ki so jo pri založbi Verlag Dashöfer sestavili s priznanim avtorskim kolektivom.

Priročnik Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž vas bo do brezhibnega letnega poročila in zaključka poslovnega leta pripeljal v naslednjih korakih:

  • Najprej se boste seznanili s pravno podlago, postopki in davčnim komentarjem konkretnih primerov knjiženj.
  • V drugem delu boste v 50 prilagodljivih tabelah v Excelu našli prikaz izdelave izkazov in pojasnitve obveznosti poročanja.
  • S 60 kontrolniki boste preverili izdelavo bilance in preprečili napake. Opozorjeni boste, čemu morate posvetiti še posebno pozornost.
  • V skladu z različnimi željami (upnikov, lastnikov, dolžnikov, direktorjev) boste znali na podlagi računovodskih informacij ustvariti sliko stanja in trendov vašega podjetja.

 

Še nekaj! Na podlagi številčnega primera in podatkov na kontih boste znali narediti izkaz denarnih tokov, kar pride v poštev predvsem za podjetja, ki niso zavezana reviziji, pa od njih tako zahteva banka.

Kot bonus boste hkrati prejeli tudi 37 (ne)zastavljenih vprašanj iz prakse, na katere odgovarja pooblaščena revizorka Silva Koritnik Rakela. Med njimi je tudi nekaj tistih, ki si jih računovodje ne zastavijo, pa bi si jih morali.

Priročnik je namenjen tistim, ki želijo pripraviti informativno poročilo, in tudi vsem revizijskim zavezancem.

 

Vir: Verlag Dashöfer, februar 2011

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje