Novo na CD-ju! Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž

Predstavljamo vam novo zgoščenko, ki vam bo v veliko pomoč pri izdelavi letnega poročila in zaključku poslovnega leta. Z njo ne izgubljate časa z branjem, ampak jo uporabite med izvajanjem rednih delovnih nalog!
Novo na CD-ju! Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž

Praktični priročnik Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž je novost, ki so jo pri založbi Verlag Dashöfer sestavili s priznanim avtorskim kolektivom.

Priročnik Zaključne knjižbe, izkazi in poročila od A do Ž vas bo do brezhibnega letnega poročila in zaključka poslovnega leta pripeljal v naslednjih korakih:

  • Najprej se boste seznanili s pravno podlago, postopki in davčnim komentarjem konkretnih primerov knjiženj.
  • V drugem delu boste v 50 prilagodljivih tabelah v Excelu našli prikaz izdelave izkazov in pojasnitve obveznosti poročanja.
  • S 60 kontrolniki boste preverili izdelavo bilance in preprečili napake. Opozorjeni boste, čemu morate posvetiti še posebno pozornost.
  • V skladu z različnimi željami (upnikov, lastnikov, dolžnikov, direktorjev) boste znali na podlagi računovodskih informacij ustvariti sliko stanja in trendov vašega podjetja.

 

Še nekaj! Na podlagi številčnega primera in podatkov na kontih boste znali narediti izkaz denarnih tokov, kar pride v poštev predvsem za podjetja, ki niso zavezana reviziji, pa od njih tako zahteva banka.

Kot bonus boste hkrati prejeli tudi 37 (ne)zastavljenih vprašanj iz prakse, na katere odgovarja pooblaščena revizorka Silva Koritnik Rakela. Med njimi je tudi nekaj tistih, ki si jih računovodje ne zastavijo, pa bi si jih morali.

Priročnik je namenjen tistim, ki želijo pripraviti informativno poročilo, in tudi vsem revizijskim zavezancem.

 

Vir: Verlag Dashöfer, februar 2011

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje