Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Vsako leto se nam v mislih porajajo ideje, kako bi lahko s prihodnjih letom postali še boljši. Je tudi čas, ko se ozremo nazaj in pogledamo, kaj smo v preteklem letu dosegli. Priporočamo vam, da v novem letu ponotranjite vsaj eno izmed navad opisanih spodaj.
Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Bodite zdravi v letu 2015! (Vir slike: YouTube)

Če ste preobremenjeni z delom, potem je morda bolje, da se pri novoletnih zaobljubah osredotočite na zdravstven vidik. Že z nekaj majhnimi spremembami lahko naredite velik korak naprej. Izboljšali boste svoje zdravje in učinkovitost kot nadrejeni. Verjetno vas že zanima, koliko časa boste morali posvetiti novostim – precej malo.

Pijte več vode – s pitjem vode boste izboljšali možganske funkcije in tako boste lahko sklepali dobre poslovne odločitve.

Smejte se – smeh vam koristi, saj vas bo sprostil od nemirnega delavnika, znižal bo raven stresnih hormonov, s tem pa bo vaše telo pripravljeno na boj z boleznimi in virusi.

Telovadite – ustvarjeni smo za gibanje. Redna telovadba pomaga pri zmanjševanju tveganj za srčna obolenja, diabetes in osteoporozo, obenem pa vas bo tudi sprostila in pripravila na nove izzive.

Izborite si čas za pomiritev – če ste sklicali sestanek, si lahko vzamete tudi čas za pomiritev in tišino. Ne recite, da nimate časa za tišino. Dala vam bo priložnost, da si predstavljate nove možnosti za jutri.

Naspite se – pomanjkanje spanja ima lahko velike posledice za vaš spomin, zdravje, počutje, videz, tudi za vaše spolno življenje. Odpravite se spat ob enaki uri, prav tako se vsako jutro poizkusite prebuditi ob enaki uri.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje