Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Vsako leto se nam v mislih porajajo ideje, kako bi lahko s prihodnjih letom postali še boljši. Je tudi čas, ko se ozremo nazaj in pogledamo, kaj smo v preteklem letu dosegli. Priporočamo vam, da v novem letu ponotranjite vsaj eno izmed navad opisanih spodaj.
Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Bodite zdravi v letu 2015! (Vir slike: YouTube)

Če ste preobremenjeni z delom, potem je morda bolje, da se pri novoletnih zaobljubah osredotočite na zdravstven vidik. Že z nekaj majhnimi spremembami lahko naredite velik korak naprej. Izboljšali boste svoje zdravje in učinkovitost kot nadrejeni. Verjetno vas že zanima, koliko časa boste morali posvetiti novostim – precej malo.

Pijte več vode – s pitjem vode boste izboljšali možganske funkcije in tako boste lahko sklepali dobre poslovne odločitve.

Smejte se – smeh vam koristi, saj vas bo sprostil od nemirnega delavnika, znižal bo raven stresnih hormonov, s tem pa bo vaše telo pripravljeno na boj z boleznimi in virusi.

Telovadite – ustvarjeni smo za gibanje. Redna telovadba pomaga pri zmanjševanju tveganj za srčna obolenja, diabetes in osteoporozo, obenem pa vas bo tudi sprostila in pripravila na nove izzive.

Izborite si čas za pomiritev – če ste sklicali sestanek, si lahko vzamete tudi čas za pomiritev in tišino. Ne recite, da nimate časa za tišino. Dala vam bo priložnost, da si predstavljate nove možnosti za jutri.

Naspite se – pomanjkanje spanja ima lahko velike posledice za vaš spomin, zdravje, počutje, videz, tudi za vaše spolno življenje. Odpravite se spat ob enaki uri, prav tako se vsako jutro poizkusite prebuditi ob enaki uri.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje