Novost v Sloveniji: skrbnik vašega vozila

Avtor — 22.07.2014
Ali se tudi vi neprestano ukvarjate s svojim vozilom? Ga vozite na servise, dodelave, predelave, cenitve, zavarovanja in registracije ter tam čakate v vrstah, izgubljate svoj čas in se brez potrebe živcirate? Vse to lahko namesto vas opravi osebni skrbnik vozil.
Novost v Sloveniji: skrbnik vašega vozila

Osebni skrbnik vozila bo poskrbel za vse!

Kako deluje?

Osebni skrbnik prevzame vaše vozilo, opravi dogovorjene aktivnosti, za vmesni čas pa vam celo zagotovi nadomestno vozilo. Ko je vse urejeno, vaše vozilo vrne na željeno lokacijo. Preprosto in brez izgube vašega dragocenega časa!

Koliko me takšna storitev stane?

Najboljša stvar pri vsem tem je, da boste za vse zgoraj navedene storitve še vedno plačali enako, kot če bi jih opravili sami. In še več! Ker smo strokovnjaki na tem področju, bomo za vas uredili najboljše možne cene, kar pomeni, da boste v nekaterih primerih privarčevali.

Pri katerih opravkih mi lahko osebni skrbnik vozila pomaga?

  • Avtomehanične storitve,
  • priprave vozil na tehnične preglede,
  • zavarovanje vozil,
  • izvedbo cenitve vozil,
  • vgradnje avtoplinskih LPG sistemov,
  • kleparsko-ličarske storitve
  • in še vsa druga opravila, ki se navezujejo na avtomobilsko področje in pridejo v poštev za posameznega lastnika osebnega ali kombiniranega vozila.

Do 15. avgusta vam nudimo 20 % popust na ceno rednega servisa pri Avto Pelko d.o.o. Pokličite nas na 040 412 696.

Sodelujemo zgolj in izključno s preverjenimi poslovnimi partnerji, ki so se v preteklosti izkazali za strokovne, prijazne, cenovno ugodne ter zaupanja vredne.

Poskrbite torej, da boste vi in vaši zaposleni bolj učinkoviti med delom in da ne boste izgubljali časa s postranskimi opravili. 

Kontaktni podatki: 

Ekipa 1a – avtomobilske storitve, Borut Ludwig Benčina s.p.

Telefon: 040 412 696

E-pošta; info (at) ekipa-1a.si

Facebook: Ekipa 1A – avtomobilske storitve


Oznake: