Novosti pri YouTube

YouTube Remixer in Mobile sta razumljiv korak.
Prihodek YouTube: 15 milijonov $ na leto ali na mesec?

15 mlijonv $ letnih ali mesečnih prihodkov?

Remixer je funkcija, ki bo omogočila oblikovanje videa na sami strani, do sedaj pa so bolj kreativni potrebovali posebne programe, večinoma nameščene na svojem računalniku. Program bo zahtevnejšega uporabnika pustil hladnega, saj sta oblika in uporaba sila preprosti. Funkcija je podprta s programom Adobe Premiere Express in podpira vstavljanje grafik, teksta, zvoka in še marsičesa drugega. Novost zelo spominja na Photobucket-ov Remix tool, ki ga člani MySpace zelo dobro poznajo.

Druga novost se nanaša na mobilno telefonijo in se imenuje YouTube Mobile. Do najljubših video izsekov boste lahko dostopali prek vašega prenosnega telefona, za ogled pa potrebujete zmogljivejši telefon. Priporočam tudi velik zaslon, saj je ob nasprotnem muka prevelika.

Vir: CrunchGear in TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje