Novosti pri YouTube

YouTube Remixer in Mobile sta razumljiv korak.
Prihodek YouTube: 15 milijonov $ na leto ali na mesec?

15 mlijonv $ letnih ali mesečnih prihodkov?

Remixer je funkcija, ki bo omogočila oblikovanje videa na sami strani, do sedaj pa so bolj kreativni potrebovali posebne programe, večinoma nameščene na svojem računalniku. Program bo zahtevnejšega uporabnika pustil hladnega, saj sta oblika in uporaba sila preprosti. Funkcija je podprta s programom Adobe Premiere Express in podpira vstavljanje grafik, teksta, zvoka in še marsičesa drugega. Novost zelo spominja na Photobucket-ov Remix tool, ki ga člani MySpace zelo dobro poznajo.

Druga novost se nanaša na mobilno telefonijo in se imenuje YouTube Mobile. Do najljubših video izsekov boste lahko dostopali prek vašega prenosnega telefona, za ogled pa potrebujete zmogljivejši telefon. Priporočam tudi velik zaslon, saj je ob nasprotnem muka prevelika.

Vir: CrunchGear in TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje