Obiščite brezplačne MP dogodke!

Avtor — 02.10.2011
V mesecu oktobru vas Zavod mladi podjetnik vabi na 4 dogodke v lastni organizaciji. Vsa izobraževanja so brezplačna, namenjena vsem, ki razmišljate o vstopu v svet podjetništva ter iščete navdih oziroma več informacij o tem kaj podjetništvo sploh je.
Obiščite brezplačne MP dogodke!

Obiščite brezplačne MP dogodke!

Stroški v podjetju – 6. oktober 2011

Uveljavljanje stroškov v podjetju je zelo pomembno opravilo pri upravljanju podjetja. Potrebno je pravilno identificirati stroške, ki so davčno priznani odhodek za naše podjetje. Ti stroški nam namreč pomagajo zniževati davčno osnovo, kar pomeni, da v končni fazi plačamo manj davka na dobiček.

V sodelovanju z računovodskim servisom Cerera bomo na sedežu omenjenega podjetja izvedli izobraževanje na temo stroškov v podjetju. Predavala bo Zdravka Levič, ki je znanje z našimi obiskovalci v preteklosti že uspešno delila.

MP dogodek: Stroški v podjetju >>

Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – 11. oktober 2011

Praktično usmerjeno izobraževanje je namenjeno vsem mladim podjetjem oziroma podjetnikom ter tistim, ki to še nameravajo postati. Govora bo predvsem o ustanovitvi podjetja in poslovnem načrtu.

Izvedeli boste kje in kako ustanoviti podjetje, dobili pa boste tudi informacije o aktualnih subvencijah za samozaposlitev Zavoda RS za zaposlovanje. Začetniške vsebine bosta predstavila odlična predavatelja Lea Bevčič in Blaž Kos.

MP dogodek: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – Ljubljana >>

MP dogodek: Postani podjetnik! – 12. oktober 2011

V sodelovanju s Štajerskim tehnološkim parkom bo potekalo novo izobraževanje na štajerskem koncu, in sicer v Mariboru. Prvi v sklopu dogodkov na omenjenem koncu ima naslov Postani podjetnik! Namenjen je vsem, ki bi radi izvedeli več o svetu podjetništva.

Na sporedu bosta dve temi: od študenta do podjetnika in zakaj postati podjetnik. Predavala bosta Matej Žagar iz podjetja mimaTEAM in Lea Bevčič iz podjetja Krasula.

MP dogodek: Postani podjetnik! – Maribor >>

MP dogodek: E-računovodstvo – 27. oktober 2011

Računovodstvo je več kot zgolj vodenje poslovnih knjig, priprava bilanc, poročil in poročanje davčnim organom. Je pomemben del finančne funkcije vašega podjetja.

Tretji dogodek v sodelovanju z računovodskim servisom Cerera bo izveden 27. oktobra na sedežu omenjenega podjetja. Predavala bo Tina Dolenšek, predstavila pa nam bo računovodske termine in koncept e-računovodstva.

MP dogodek: E-računovodstvo >>