Objavljen razpis za zagonska podjetja v kulturnem in kreativnem sektorju

Avtor — 09.05.2014
Partnerji projekta CCAlps so objavili mednarodni razpis Kreativni tabor (Creative Camp) 2014 za zagonska (startup) podjetja iz kulturnega in kreativega sektorja. Rok za prijavo na razpis je 12. maj 2014!
Objavljen razpis za zagonska podjetja v kulturnem in kreativnem sektorju

Objavljen razpis za zagonska podjetja v kulturnem in kreativnem sektorju (Vir slike: Freeimages.com)

Razpis je namenjen zagonskim podjetjem, ki razvijajo inovativne proizvode ali storitve. Komisija, sestavljena iz partnerjev projekta CCAlps, bo med vsemi prijavljenimi izbrala 35 najboljših podjetij, ki se bodo lahko brezplačno udeležila ‘Cross Creativity’ dogodka, namenjenega zagonskim podjetjem kulturnega in kreativnega sektorja.

Dogodek bo potekal od 19. do 20. junija 2014 v Milanu (RRA LUR/RCKE bo izbranim slovenskim podjetjem povrnil tudi potne stroške poti v Milano). Organizatorji na mednarodnem dogodku pričakujejo okrog 300 zagonskih podjetij, ki bodo na stojnicah predstavljala svoje poslovne ideje.

Pri izboru 35 podjetij bo komisija poleg inovativnosti njihove poslovne ideje upoštevala tudi pozornost, ki jo poslovna ideja namenja problematiki družbene in okoljske trajnosti, ter komunikacijske spretnosti in spretnosti predstavitve poslovne ideje.

Med 35 podjetji, ki jih bo za udeležbo na dogodku v Milanu izbrala komisija, bo nato izbranih še 15 tistih, ki bodo na spletni strani projekta CCAlps objavili najboljši 1-minutni videoposnetek o svojem proizvodu oziroma storitvi – tokrat najboljši po mnenju občinstva.

Tem 15 podjetjem bo omogočeno, da bodo svoje poslovne ideje predstavila investitorjem in tako povečala možnosti pridobivanja dodatnih finančnih sredstev za realizacijo svojih idej.

Rok za prijavo: 12. maj 2014!

Prijava na razpis poteka na naslednji način:

1. Vpis podjetja na platformo www.ccalps.eu in vnos profila kot CCI (tj. kreativne in kulturne industrije – Creative and Cultural Industries);

2. Prijava na Kreativni tabor 2014 in dodajanje naslednjih dokumentov:

a.) predstavitve poslovnega modela (v PDF formatu) in

b.) 1-minutnega videoposnetka o proizvodu oziroma storitvi.

Vir: RCKE

Oznake: , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>