Od nezaposlenosti k podjetništvu

Veliko ljudi po izgubi službe razmišlja kako naprej. Podjetništvo je lahko odlična rešitev, čeprav ne nudi socialne varnosti. Naslednjih 5 nasvetov naj bo v pomoč tistim, ki želijo premagati strahove pred neuspehom in uspeti v podjetništvu.
Od nezaposlenosti k podjetništvu

Premagajte strahove in se preizkusite v podjetništvu.

  1. Počnite to, kar najbolje znate. Kot podjetnik boste namreč veliko hitreje uspeli na področju, na katerem ste najboljši in imate največ izkušenj.

  2. Sodelujte le z najboljšimi partnerji. Tako z njimi ne boste pridobili le denarnih sredstev potrebnih za začetek poslovanja, ampak bodo le-ti s seboj pripeljali tudi bodoče stranke in nove poslovne partnerje.

  3. Dovolj začetnega kapitala si naberite še pred začetkom poslovanja. Kasneje boste namreč lahko imeli težave z nestrpnostjo investitorjev, saj bodo na vas bolj pritiskali, vi pa boste lahko brez njihovega denarnega vlaganja obtičali na mestu.

  4. Sodelujte pri poslovanju. Pri delu bodite udeleženi aktivno in ves čas.

  5. Zelo pomembno je, da si pridobite podporo družine. Brez podpore staršev ali življenjskega partnerja boste slej ko prej obupali.

Vir: US News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje