Od nezaposlenosti k podjetništvu

Veliko ljudi po izgubi službe razmišlja kako naprej. Podjetništvo je lahko odlična rešitev, čeprav ne nudi socialne varnosti. Naslednjih 5 nasvetov naj bo v pomoč tistim, ki želijo premagati strahove pred neuspehom in uspeti v podjetništvu.
Od nezaposlenosti k podjetništvu

Premagajte strahove in se preizkusite v podjetništvu.

  1. Počnite to, kar najbolje znate. Kot podjetnik boste namreč veliko hitreje uspeli na področju, na katerem ste najboljši in imate največ izkušenj.

  2. Sodelujte le z najboljšimi partnerji. Tako z njimi ne boste pridobili le denarnih sredstev potrebnih za začetek poslovanja, ampak bodo le-ti s seboj pripeljali tudi bodoče stranke in nove poslovne partnerje.

  3. Dovolj začetnega kapitala si naberite še pred začetkom poslovanja. Kasneje boste namreč lahko imeli težave z nestrpnostjo investitorjev, saj bodo na vas bolj pritiskali, vi pa boste lahko brez njihovega denarnega vlaganja obtičali na mestu.

  4. Sodelujte pri poslovanju. Pri delu bodite udeleženi aktivno in ves čas.

  5. Zelo pomembno je, da si pridobite podporo družine. Brez podpore staršev ali življenjskega partnerja boste slej ko prej obupali.

Vir: US News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje