Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Poškodovan iPhone običajno pomeni, da bo njegov (nesrečni) lastnik zavil do prvega servisa ali pa se morda celo odločil za nakup novega. Novi projekt na Kickstarterju si želi ravno poškodovanih iPhonov, iz katerih ekipa izdela nov izdelek.
Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Od odsluženih iPhonov do trendovske mize (Vir slike: sxc.hu)

Recikliranje je doseglo novo stopničko. Chris Koerner je začel s kampanjo Twice Used na Kickstarterju, v sklopu katere zbira poškodovane iPhone, dele zbranih iPhonov pa želi uporabiti za izdelavo nakita. Koerner je namreč opazil, da ljudje številne poškodovane dele mobilnih telefonov kar zavržemo, s čimer delamo tudi veliko ekološko škodo.

S čim nam lahko Koerner postreže? Pričakujemo lahko kreativen način ponovne uporabe elektronike, saj stensko uro izdela iz ohišij iPhonov, ohišja uporablja tudi za okvirje fotografij, iz gumbov domov (home) pa ustvari zapestnice in uhane. Za popestritev dnevne sobe ali konferenčne sobe ponuja mizo, ki jo sestavljajo ohišja iPhonov, dostopna pa je v barvah iPhona, črni ali beli.

Ročno izdelani izdelki iz iPhonov (Vir slike: Kickstarter)

Izdelki so ročno izdelani, nastajajo pa v Alabami. Ekipa Koernerja pravi, da ima na voljo več kot 20 tisoč kosov iPhonov, kar je dovolj za uspešno izvedbo projekta. Potrebovali bodo partnerske trgovine, ki bi jim dostavile še večje količine teh priljubljenih izdelkov podjetja Apple. Do konca kampanje imajo še nekaj časa, konča se 18. decembra, zbrali pa so že več kot 3.100 dolarjev. Do cilja, 10 tisoč dolarjev imajo tako še dovolj časa. 

Vir: Kickstarter

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje