Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Poškodovan iPhone običajno pomeni, da bo njegov (nesrečni) lastnik zavil do prvega servisa ali pa se morda celo odločil za nakup novega. Novi projekt na Kickstarterju si želi ravno poškodovanih iPhonov, iz katerih ekipa izdela nov izdelek.
Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Od odsluženih iPhonov do trendovske mize (Vir slike: sxc.hu)

Recikliranje je doseglo novo stopničko. Chris Koerner je začel s kampanjo Twice Used na Kickstarterju, v sklopu katere zbira poškodovane iPhone, dele zbranih iPhonov pa želi uporabiti za izdelavo nakita. Koerner je namreč opazil, da ljudje številne poškodovane dele mobilnih telefonov kar zavržemo, s čimer delamo tudi veliko ekološko škodo.

S čim nam lahko Koerner postreže? Pričakujemo lahko kreativen način ponovne uporabe elektronike, saj stensko uro izdela iz ohišij iPhonov, ohišja uporablja tudi za okvirje fotografij, iz gumbov domov (home) pa ustvari zapestnice in uhane. Za popestritev dnevne sobe ali konferenčne sobe ponuja mizo, ki jo sestavljajo ohišja iPhonov, dostopna pa je v barvah iPhona, črni ali beli.

Ročno izdelani izdelki iz iPhonov (Vir slike: Kickstarter)

Izdelki so ročno izdelani, nastajajo pa v Alabami. Ekipa Koernerja pravi, da ima na voljo več kot 20 tisoč kosov iPhonov, kar je dovolj za uspešno izvedbo projekta. Potrebovali bodo partnerske trgovine, ki bi jim dostavile še večje količine teh priljubljenih izdelkov podjetja Apple. Do konca kampanje imajo še nekaj časa, konča se 18. decembra, zbrali pa so že več kot 3.100 dolarjev. Do cilja, 10 tisoč dolarjev imajo tako še dovolj časa. 

Vir: Kickstarter

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje