Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Poškodovan iPhone običajno pomeni, da bo njegov (nesrečni) lastnik zavil do prvega servisa ali pa se morda celo odločil za nakup novega. Novi projekt na Kickstarterju si želi ravno poškodovanih iPhonov, iz katerih ekipa izdela nov izdelek.
Od odsluženih iPhonov do trendovske mize

Od odsluženih iPhonov do trendovske mize (Vir slike: sxc.hu)

Recikliranje je doseglo novo stopničko. Chris Koerner je začel s kampanjo Twice Used na Kickstarterju, v sklopu katere zbira poškodovane iPhone, dele zbranih iPhonov pa želi uporabiti za izdelavo nakita. Koerner je namreč opazil, da ljudje številne poškodovane dele mobilnih telefonov kar zavržemo, s čimer delamo tudi veliko ekološko škodo.

S čim nam lahko Koerner postreže? Pričakujemo lahko kreativen način ponovne uporabe elektronike, saj stensko uro izdela iz ohišij iPhonov, ohišja uporablja tudi za okvirje fotografij, iz gumbov domov (home) pa ustvari zapestnice in uhane. Za popestritev dnevne sobe ali konferenčne sobe ponuja mizo, ki jo sestavljajo ohišja iPhonov, dostopna pa je v barvah iPhona, črni ali beli.

Ročno izdelani izdelki iz iPhonov (Vir slike: Kickstarter)

Izdelki so ročno izdelani, nastajajo pa v Alabami. Ekipa Koernerja pravi, da ima na voljo več kot 20 tisoč kosov iPhonov, kar je dovolj za uspešno izvedbo projekta. Potrebovali bodo partnerske trgovine, ki bi jim dostavile še večje količine teh priljubljenih izdelkov podjetja Apple. Do konca kampanje imajo še nekaj časa, konča se 18. decembra, zbrali pa so že več kot 3.100 dolarjev. Do cilja, 10 tisoč dolarjev imajo tako še dovolj časa. 

Vir: Kickstarter

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje