Od uličnega prodajanja do uspešnega inovatorstva

Začela je z uličnim prodajanjem sadja in zelenjave. Danes Evelyn Wagstaff sicer še vedno prodaja zelenjavo, a kot uspešna inovatorka s podružnicami v Hong Kongu, Londonu in Manili.
Od uličnega prodajanja do uspešnega inovatorstva

Lumpia je priljubljena filipinska jed.

Že kot sedemletno dekle je Evelyn Wagstaff za preživetje morala prodajati sadje in zelenjavo. Po večih selitvah se je nazadnje ustalila v Hong Kongu.

Tu se je po parkih začela srečevati s filipinskimi priseljenci in jim prodajati kuhano hrano in lumpio, ki je značilna filipinska hrana. Ljudje so jo hitro vzljubili in ji z nasveti pomagali izboljševati recepte. Dobivala je vse več naročil in kmalu je morala najeti prostor za prodajo. Tako je nastala Little Divisoria, prva trgovina s filipinsko hrano v Hong Kongu.

Little Divisoria je kmalu postala priljubljena točka filipinskih priseljencev v Hong Kongu, saj je bilo le tu mogoče najti redke filipinske jedi, začimbe in zelenjavo. Kmalu so hrano začeli dostavljati tudi na dom.

Danes je Evelyn Wagstaff lastnica večih podružnic po svetu, prav tako pa ima v lasti podjetje, ki se ukvarja z dostavo na dom.

Vir: Global Nation

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje