Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek

V tednu korporativnega prostovoljstva je v Lescah potekal karierni dogodek za mlade, ki sta ga pripravila Zavod Nefiks in podjetje EMMA d.o.o. Predstavljene so bile zaposlitvene možnosti v podjetju, karierne zgodbe ključnih kadrov in priporočila za uspešno gradnjo kariere.
Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek

Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek (Vir slike: NEFIKS)

Udeleženci dogodka so izvedeli, da za napredovanje v podjetju ni vodilo zgolj stopnja izobrazbe. Tatjana Potokar, direktorica in lastnica EMMA d.o.o., pravi, da je za napredek podjetja ključno imeti odprt um in srce, transparentno delovanje ter stalno nadgradnjo kompetenc in znanja. Nujen pogoj za uspeh pa je ekipa tesnih sodelavcev, med katerim vlada brezpogojno zaupanje in sodelovanje.

Svoje delovne pozicijie v podjetju so predstavili tudi direktorica prodaje, produktna vodja trženja usmerjenega na kupce, pomočnik direktorice in vodja odpreme. Skupno vsem je, da je njihova pripadnost podjetju na zelo visoki ravni in da medsebojno sodelujejo že vrsto let.

Drugi del dogodka je bil namenjen mladim udeležencem, ki so dobili priložnost reševanja treh različnih izzivov, povezanih z blagovnimi znamkami podjetja.

Prva skupina je oblikovala in poimenovala nov izdelek v liniji Vestina – ekološke elektronske sveče, druga skupina je zasnovala osnovo za nov segment darilnih vrečk PAPILU – darilne vrečke, tretja skupina pa je morala spisati objave za javnost.

Tekom izvedbe izzivov so predstavniki EMME že pozorno spremljali kreativnost mladih umov. Udeleženka Barbara je na koncu dogodka navdušeno povedala: »Podjetni petek je presegel moja pričakovanja. Srečanje me je motiviralo, da resnično lahko dosežem tisto, kar si želim.«

Po uradnem delu je sledilo še neformalno druženje, kjer so se mladi predstavili in oddali svoje življenjepise. Predstavniki podjetja so tekom dogodka že prepoznali mlade, s katerimi imajo željo sodelovanja tudi v prihodnosti. Udeleženec Luka pa je dejal: »Tovrstne dogodke bi priporočal vsakomur, ker povečujejo samozavest iskalca zaposlitve.«

Vir: NEFIKS

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje