Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek

V tednu korporativnega prostovoljstva je v Lescah potekal karierni dogodek za mlade, ki sta ga pripravila Zavod Nefiks in podjetje EMMA d.o.o. Predstavljene so bile zaposlitvene možnosti v podjetju, karierne zgodbe ključnih kadrov in priporočila za uspešno gradnjo kariere.
Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek

Odprt um in srce ter pripadnost podjetju so vodila za napredek (Vir slike: NEFIKS)

Udeleženci dogodka so izvedeli, da za napredovanje v podjetju ni vodilo zgolj stopnja izobrazbe. Tatjana Potokar, direktorica in lastnica EMMA d.o.o., pravi, da je za napredek podjetja ključno imeti odprt um in srce, transparentno delovanje ter stalno nadgradnjo kompetenc in znanja. Nujen pogoj za uspeh pa je ekipa tesnih sodelavcev, med katerim vlada brezpogojno zaupanje in sodelovanje.

Svoje delovne pozicijie v podjetju so predstavili tudi direktorica prodaje, produktna vodja trženja usmerjenega na kupce, pomočnik direktorice in vodja odpreme. Skupno vsem je, da je njihova pripadnost podjetju na zelo visoki ravni in da medsebojno sodelujejo že vrsto let.

Drugi del dogodka je bil namenjen mladim udeležencem, ki so dobili priložnost reševanja treh različnih izzivov, povezanih z blagovnimi znamkami podjetja.

Prva skupina je oblikovala in poimenovala nov izdelek v liniji Vestina – ekološke elektronske sveče, druga skupina je zasnovala osnovo za nov segment darilnih vrečk PAPILU – darilne vrečke, tretja skupina pa je morala spisati objave za javnost.

Tekom izvedbe izzivov so predstavniki EMME že pozorno spremljali kreativnost mladih umov. Udeleženka Barbara je na koncu dogodka navdušeno povedala: »Podjetni petek je presegel moja pričakovanja. Srečanje me je motiviralo, da resnično lahko dosežem tisto, kar si želim.«

Po uradnem delu je sledilo še neformalno druženje, kjer so se mladi predstavili in oddali svoje življenjepise. Predstavniki podjetja so tekom dogodka že prepoznali mlade, s katerimi imajo željo sodelovanja tudi v prihodnosti. Udeleženec Luka pa je dejal: »Tovrstne dogodke bi priporočal vsakomur, ker povečujejo samozavest iskalca zaposlitve.«

Vir: NEFIKS

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje