Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Zavod Hekovnik v okviru projekta BoundBreaker odpira prijave za peto generacijo podjetij, ki bodo jeseni 2013 obiskale Silicijevo dolino. Proces zbiranja prijav se je že pričel - bo morda prav vaša ekipa tista, ki se bo izobraževala za pot v Silicijevo dolino?
Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij (Vir slike: sxc.hu)

Projekt BoundBreaker je za mlada tehnološka podjetja zagotovo priložnost, ki jo ne smejo zamuditi, kar dokazujejo tudi dosežki startupov iz prvih štirih generacij, ki so s pomočjo Zavoda Hekovnik obiskali Silicijevo dolino in skupaj do danes pridobili že več kot 5 milijonov dolarjev investicij!

Projekt Brezmejnik (ang. BoundBreaker) je namenjen mladim ekipam in podjetjem v začetnih fazah razvoja na področju visokih tehnologij. Omogoča jim pripravo za vstop na globalni trg v Silicijevi dolini.

V prvem delu programa se podjetja udeležijo delavnic, na katerih pridobivajo dragocena znanja in izkušnje, ki jim nato pomagajo na njihovi podjetniški poti. Delavnice zajemajo področja, bistvena za mlada startup podjetja, ki se želijo uveljaviti v Silicijevi dolini, in potekajo na temo trga, investiranja, strateškega pozicioniranja, predstavitve pred investitorji, marketinga, skupinskega dela ipd. Startup podjetja po uspešno opravljenih delavnicah nato vadijo še prezentacijo in pitch ter pridobijo znanje, ki jim bo pri iskanju investitorja prišlo še kako prav. Sledi druga faza programa, v katerem se podjetja pospešeno pripravljajo za pot v Silicijevo dolino.

Tekom programa ekipe prejmejo vse potrebno znanje, orodja in dokumentacijo. Na koncu odpotujejo v Silicijevo dolino in začnejo s pridobivanjem investicij in z iskanjem strateških partnerjev, pozabiti pa ne smemo niti na okužbo s “Silicon Valley State of Mind!”

Vir: BoundBreaker

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje