Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Zavod Hekovnik v okviru projekta BoundBreaker odpira prijave za peto generacijo podjetij, ki bodo jeseni 2013 obiskale Silicijevo dolino. Proces zbiranja prijav se je že pričel - bo morda prav vaša ekipa tista, ki se bo izobraževala za pot v Silicijevo dolino?
Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij (Vir slike: sxc.hu)

Projekt BoundBreaker je za mlada tehnološka podjetja zagotovo priložnost, ki jo ne smejo zamuditi, kar dokazujejo tudi dosežki startupov iz prvih štirih generacij, ki so s pomočjo Zavoda Hekovnik obiskali Silicijevo dolino in skupaj do danes pridobili že več kot 5 milijonov dolarjev investicij!

Projekt Brezmejnik (ang. BoundBreaker) je namenjen mladim ekipam in podjetjem v začetnih fazah razvoja na področju visokih tehnologij. Omogoča jim pripravo za vstop na globalni trg v Silicijevi dolini.

V prvem delu programa se podjetja udeležijo delavnic, na katerih pridobivajo dragocena znanja in izkušnje, ki jim nato pomagajo na njihovi podjetniški poti. Delavnice zajemajo področja, bistvena za mlada startup podjetja, ki se želijo uveljaviti v Silicijevi dolini, in potekajo na temo trga, investiranja, strateškega pozicioniranja, predstavitve pred investitorji, marketinga, skupinskega dela ipd. Startup podjetja po uspešno opravljenih delavnicah nato vadijo še prezentacijo in pitch ter pridobijo znanje, ki jim bo pri iskanju investitorja prišlo še kako prav. Sledi druga faza programa, v katerem se podjetja pospešeno pripravljajo za pot v Silicijevo dolino.

Tekom programa ekipe prejmejo vse potrebno znanje, orodja in dokumentacijo. Na koncu odpotujejo v Silicijevo dolino in začnejo s pridobivanjem investicij in z iskanjem strateških partnerjev, pozabiti pa ne smemo niti na okužbo s “Silicon Valley State of Mind!”

Vir: BoundBreaker

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje