Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Zavod Hekovnik v okviru projekta BoundBreaker odpira prijave za peto generacijo podjetij, ki bodo jeseni 2013 obiskale Silicijevo dolino. Proces zbiranja prijav se je že pričel - bo morda prav vaša ekipa tista, ki se bo izobraževala za pot v Silicijevo dolino?
Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij

Odprte prijave za 5. generacijo BoundBreaker podjetij (Vir slike: sxc.hu)

Projekt BoundBreaker je za mlada tehnološka podjetja zagotovo priložnost, ki jo ne smejo zamuditi, kar dokazujejo tudi dosežki startupov iz prvih štirih generacij, ki so s pomočjo Zavoda Hekovnik obiskali Silicijevo dolino in skupaj do danes pridobili že več kot 5 milijonov dolarjev investicij!

Projekt Brezmejnik (ang. BoundBreaker) je namenjen mladim ekipam in podjetjem v začetnih fazah razvoja na področju visokih tehnologij. Omogoča jim pripravo za vstop na globalni trg v Silicijevi dolini.

V prvem delu programa se podjetja udeležijo delavnic, na katerih pridobivajo dragocena znanja in izkušnje, ki jim nato pomagajo na njihovi podjetniški poti. Delavnice zajemajo področja, bistvena za mlada startup podjetja, ki se želijo uveljaviti v Silicijevi dolini, in potekajo na temo trga, investiranja, strateškega pozicioniranja, predstavitve pred investitorji, marketinga, skupinskega dela ipd. Startup podjetja po uspešno opravljenih delavnicah nato vadijo še prezentacijo in pitch ter pridobijo znanje, ki jim bo pri iskanju investitorja prišlo še kako prav. Sledi druga faza programa, v katerem se podjetja pospešeno pripravljajo za pot v Silicijevo dolino.

Tekom programa ekipe prejmejo vse potrebno znanje, orodja in dokumentacijo. Na koncu odpotujejo v Silicijevo dolino in začnejo s pridobivanjem investicij in z iskanjem strateških partnerjev, pozabiti pa ne smemo niti na okužbo s “Silicon Valley State of Mind!”

Vir: BoundBreaker

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,