Odprte prijave za Seedcamp London

Seedcamp, ki nudi pomoč (v obliki strokovne pomoči in investicij) pri zagonu start-up podjetij sporoča, da se bo Seedcamp London pričel odvijati 7. avgusta 2012. Vse start-up ekipe, ki ste nekaj posebnega in izstopate, vabljene, da se prijavite.
Odprte prijave za Seedcamp London

Odprte prijave za Seedcamp London. (Vir slike: sxc.hu)

Seedcamp London se bo odvijal v novo odprtem Google kampusu, ki bo zajel edinstveni stil mesta, njegova specifična znanja, veščine, kreativnost in energičnost.

V Londonu je trenutno aktivnih kar 69 ekip Seedcamp-a, ki sodelujejo z Google kampusom in imajo dostop do višjega managementa Google-a, investitorjev in ostalih strokovnjakov iz različnih področij. Zmagovalec Seedcamp Londona bo tako dobil dostop do celotne mreže omenjenih 69 podjetij in ostalih partnerjev Seedcamp-a ter investicijo v start-up podjetje.

Zadnja možnost, da postanete del Seedcamp tedna 2012

S Seedcamp London imate še zadnjo priložnost letos, da sodelujete na Seedcamp tednu 2012, ki se ga udeležijo vse zmagovalne ekipe letošnjega leta. Ekipam je omogočeno sodelovanje z izjemnimi mentorji, investitorji, strokovnjaki za produkte, strokovnjaki s področja marketinga in PR in ostalimi strokovnjaki iz različnih področij.

Vabljene vse ekipe, ki izstopate iz povprečja, da pošljete prijavo na Seedcamp London. Prijavni obrazec najdete tukaj >>

Vir: seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje