Odprte prijave za Seedcamp London

Seedcamp, ki nudi pomoč (v obliki strokovne pomoči in investicij) pri zagonu start-up podjetij sporoča, da se bo Seedcamp London pričel odvijati 7. avgusta 2012. Vse start-up ekipe, ki ste nekaj posebnega in izstopate, vabljene, da se prijavite.
Odprte prijave za Seedcamp London

Odprte prijave za Seedcamp London. (Vir slike: sxc.hu)

Seedcamp London se bo odvijal v novo odprtem Google kampusu, ki bo zajel edinstveni stil mesta, njegova specifična znanja, veščine, kreativnost in energičnost.

V Londonu je trenutno aktivnih kar 69 ekip Seedcamp-a, ki sodelujejo z Google kampusom in imajo dostop do višjega managementa Google-a, investitorjev in ostalih strokovnjakov iz različnih področij. Zmagovalec Seedcamp Londona bo tako dobil dostop do celotne mreže omenjenih 69 podjetij in ostalih partnerjev Seedcamp-a ter investicijo v start-up podjetje.

Zadnja možnost, da postanete del Seedcamp tedna 2012

S Seedcamp London imate še zadnjo priložnost letos, da sodelujete na Seedcamp tednu 2012, ki se ga udeležijo vse zmagovalne ekipe letošnjega leta. Ekipam je omogočeno sodelovanje z izjemnimi mentorji, investitorji, strokovnjaki za produkte, strokovnjaki s področja marketinga in PR in ostalimi strokovnjaki iz različnih področij.

Vabljene vse ekipe, ki izstopate iz povprečja, da pošljete prijavo na Seedcamp London. Prijavni obrazec najdete tukaj >>

Vir: seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje