Odprte prijave za Seedcamp London

Seedcamp, ki nudi pomoč (v obliki strokovne pomoči in investicij) pri zagonu start-up podjetij sporoča, da se bo Seedcamp London pričel odvijati 7. avgusta 2012. Vse start-up ekipe, ki ste nekaj posebnega in izstopate, vabljene, da se prijavite.
Odprte prijave za Seedcamp London

Odprte prijave za Seedcamp London. (Vir slike: sxc.hu)

Seedcamp London se bo odvijal v novo odprtem Google kampusu, ki bo zajel edinstveni stil mesta, njegova specifična znanja, veščine, kreativnost in energičnost.

V Londonu je trenutno aktivnih kar 69 ekip Seedcamp-a, ki sodelujejo z Google kampusom in imajo dostop do višjega managementa Google-a, investitorjev in ostalih strokovnjakov iz različnih področij. Zmagovalec Seedcamp Londona bo tako dobil dostop do celotne mreže omenjenih 69 podjetij in ostalih partnerjev Seedcamp-a ter investicijo v start-up podjetje.

Zadnja možnost, da postanete del Seedcamp tedna 2012

S Seedcamp London imate še zadnjo priložnost letos, da sodelujete na Seedcamp tednu 2012, ki se ga udeležijo vse zmagovalne ekipe letošnjega leta. Ekipam je omogočeno sodelovanje z izjemnimi mentorji, investitorji, strokovnjaki za produkte, strokovnjaki s področja marketinga in PR in ostalimi strokovnjaki iz različnih področij.

Vabljene vse ekipe, ki izstopate iz povprečja, da pošljete prijavo na Seedcamp London. Prijavni obrazec najdete tukaj >>

Vir: seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje