Odprte prijave za Seedcamp London

Seedcamp, ki nudi pomoč (v obliki strokovne pomoči in investicij) pri zagonu start-up podjetij sporoča, da se bo Seedcamp London pričel odvijati 7. avgusta 2012. Vse start-up ekipe, ki ste nekaj posebnega in izstopate, vabljene, da se prijavite.
Odprte prijave za Seedcamp London

Odprte prijave za Seedcamp London. (Vir slike: sxc.hu)

Seedcamp London se bo odvijal v novo odprtem Google kampusu, ki bo zajel edinstveni stil mesta, njegova specifična znanja, veščine, kreativnost in energičnost.

V Londonu je trenutno aktivnih kar 69 ekip Seedcamp-a, ki sodelujejo z Google kampusom in imajo dostop do višjega managementa Google-a, investitorjev in ostalih strokovnjakov iz različnih področij. Zmagovalec Seedcamp Londona bo tako dobil dostop do celotne mreže omenjenih 69 podjetij in ostalih partnerjev Seedcamp-a ter investicijo v start-up podjetje.

Zadnja možnost, da postanete del Seedcamp tedna 2012

S Seedcamp London imate še zadnjo priložnost letos, da sodelujete na Seedcamp tednu 2012, ki se ga udeležijo vse zmagovalne ekipe letošnjega leta. Ekipam je omogočeno sodelovanje z izjemnimi mentorji, investitorji, strokovnjaki za produkte, strokovnjaki s področja marketinga in PR in ostalimi strokovnjaki iz različnih področij.

Vabljene vse ekipe, ki izstopate iz povprečja, da pošljete prijavo na Seedcamp London. Prijavni obrazec najdete tukaj >>

Vir: seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje