Odprtje Si.mobilovega centra za poslovne uporabnike v Mariboru

Avtor — 23.05.2015
Si.mobil podpira lokalno podjetništvo. Podjetjem in samostojnim podjetnikom želijo olajšati poslovanje, jim svetovati pri izbiri poslovnih rešitev in pomagati optimizirati poslovanje, zato so odprli prvi Si.mobilov poslovni center v Mariboru.
Odprtje Si.mobilovega centra za poslovne uporabnike v Mariboru

Odprtje Si.mobilovega centra za poslovne uporabnike v Mariboru (Vir: Simobil)

Novo prodajno mesto pa je veliko več kot le to, saj je obenem tudi kompetenčni center komunikacijskih rešitev za poslovne uporabnike, kjer bodo podjetnikom pomagali do lažjega poslovanja in jim svetovali, kako hitreje do uspeha. Poseben gost dogodka je bil tudi nogometni napadalec in hkrati zadovoljen Si.mobilov uporabnik Marcos Tavares. Do konca maja bo Si.mobil odprl poslovne centre še v Kranju in Novem mestu.

V poslovnem centru bodo pravnim osebam poleg ponudbe poslovnih rešitev in nasvetov prodajnih svetovalcev na voljo tudi različna izobraževanja, ki jih bo Si.mobil organiziral za podjetnike. Poslovni uporabniki imajo tudi možnost brezplačnega najema sejne sobe v poslovnem centru za sestanke, predavanja ali druga srečanja.

»Podjetjem in samostojnim podjetnikom želimo olajšati poslovanje, jim svetovati pri izbiri poslovnih rešitev in pomagati optimizirati poslovanje, zato odpiramo prvi Si.mobilov poslovni center v Mariboru,« je ob odprtju poudaril Rok Gorjup, direktor prodaje v Si.mobilu. »Ker verjamemo v uspeh štajerskih podjetij, smo zasnovali več kot le prodajno mesto. To bo kompetenčni center komunikacijskih rešitev za poslovne uporabnike, s katerim bomo podjetnikom pomagali do lažjega poslovanja in s tem do hitrejšega uspeha.«

 

Od leve proti desni: Rok Gorjup, direktor prodaje Si.mobil, Marcos Tavares, nogometni napadalec, Miran Razoršek, vodja poslovnega segmenta Si.mobil, Boštjan Karmuzel, vodja Si.mobilovega poslovnega centra Maribor. Fotograf: Marko Pigac

Kakovostna ponudba za poslovne uporabnike temelji na izjemno hitrem omrežju 4G/LTE

Hotel City v Mariboru je tudi najnovejša lokacija na območju Maribora, ki je dobila dostop do hitrega interneta 4G/LTE. Si.mobil namreč pospešeno pokriva prebivalstvo Slovenije z dostopom do najsodobnejšega omrežja 4G/LTE in Štajerska je bila med prvimi regijami, ki je dobila izjemno hitri internet. Mariborčani tako lahko uporabljajo omrežje nove generacije LTE že od leta 2013, omrežje LTE pa Si.mobil širi tudi po vsej regiji, vključno z belimi lisami. Med naslednjimi načrtovani kraji so tudi Destrnik, Gomila, Kozminci, Marjeta na Dravskem Polju in drugi.

Si.mobilova tehnična ekipa je na Štajerskem v zadnjem letu pokrila tudi več kot 20 belih lis oziroma krajev s slabim dostopom do interneta ali celo brez dostopa do njega, med drugim Moškanjce, Hrastovec, Loko pri Framu, Lancovo vas in Zgornjo Kungoto. Najhitrejši 4G/LTE internet pa želijo pripeljati tudi na Slivniško Pohorje, v Lušečka vas, Dolena, Šober, Jurovski Dol ter druge bele lise.

S tem Si.mobil pomaga štajerskim občinam, da podjetjem in samostojnim podjetnikom ponudijo najsodobnejšo infrastrukturo, povsem enakovredno tisti, ki je na voljo v urbanih središčih. Tako se ustvarja prijazno podjetniško okolje, v katerem lahko podjetja učinkoviteje poslujejo in v katerem so možnosti za samozaposlovanje večje.


Oznake: , ,