Odzivi na iPhone

Strokovnjaki pravijo, da je pojav telefona iPhone podjetja Apple dodobra pretresel trg mobilnih telefonov. Kakšni pa so odzivi ostalih konkurentov?
Odzivi na iPhone

Ali je iPhone res določil nove smernice v mobilni industriji?

Mobilni telefon iPhone podjetja Apple je na trgu prisoten že nekaj mesecev. Požel je veliko govoric še pred samo predstavitvijo, saj je podjetje Apple v zadnjih letih postalo znano kot podjetje, ki postavlja nova merila na vseh področjih na katerih se pojavi.

iPhone ima sicer izredno majhen tržni delež na področju mobilne telefonije, moramo pa vzeti v znanje, da se je v prvih 90. dneh prodaje prodalo več kot 1.4 milijona primerkov. V petek pa se prične prodaja tudi izven ZDA in sicer v Angliji in Nemčiji.

Vodilna podjetja kot so Nokia, LG, Samsung, Sony Ericsson in Motorola pravijo, da jih pojav novega konkurenta na trgu ne skrbi ter da se stanje in smernice na trgu niso spremenile. Podjetja pravijo, da bodo redno spremljala novosti podjetja Apple, enako kot spremljajo vse novosti pri ostalih konkurentih.

Za pomembna atributa iPhone veljata njegova programska oprema ter storitve iTunes.

Kot odziv na iTunes je operater Vodafone v povezavi s podjetjem Nokia na trgu predstavil storitev MusicStation, kateri so nekateri nadeli vzdevek iPhone Killer. Če bo temu res tako, bo pokazal čas.

Ostali izdelki, ki se lahko postavijo ob bok iPhonu so Sony Ericsson W960, LG LGKS20, Blackberry Pearl, Nokia N95 ter še mnogi drugi za katere velja, da so boljši, kakovostnejši in cenejši od njihovega novopečenega konkurenta.

 Vir: BBC News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje