Odzivi na iPhone

Strokovnjaki pravijo, da je pojav telefona iPhone podjetja Apple dodobra pretresel trg mobilnih telefonov. Kakšni pa so odzivi ostalih konkurentov?
Odzivi na iPhone

Ali je iPhone res določil nove smernice v mobilni industriji?

Mobilni telefon iPhone podjetja Apple je na trgu prisoten že nekaj mesecev. Požel je veliko govoric še pred samo predstavitvijo, saj je podjetje Apple v zadnjih letih postalo znano kot podjetje, ki postavlja nova merila na vseh področjih na katerih se pojavi.

iPhone ima sicer izredno majhen tržni delež na področju mobilne telefonije, moramo pa vzeti v znanje, da se je v prvih 90. dneh prodaje prodalo več kot 1.4 milijona primerkov. V petek pa se prične prodaja tudi izven ZDA in sicer v Angliji in Nemčiji.

Vodilna podjetja kot so Nokia, LG, Samsung, Sony Ericsson in Motorola pravijo, da jih pojav novega konkurenta na trgu ne skrbi ter da se stanje in smernice na trgu niso spremenile. Podjetja pravijo, da bodo redno spremljala novosti podjetja Apple, enako kot spremljajo vse novosti pri ostalih konkurentih.

Za pomembna atributa iPhone veljata njegova programska oprema ter storitve iTunes.

Kot odziv na iTunes je operater Vodafone v povezavi s podjetjem Nokia na trgu predstavil storitev MusicStation, kateri so nekateri nadeli vzdevek iPhone Killer. Če bo temu res tako, bo pokazal čas.

Ostali izdelki, ki se lahko postavijo ob bok iPhonu so Sony Ericsson W960, LG LGKS20, Blackberry Pearl, Nokia N95 ter še mnogi drugi za katere velja, da so boljši, kakovostnejši in cenejši od njihovega novopečenega konkurenta.

 Vir: BBC News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje