Oglaševanje v PDF formatih

Spletni ponudnik Yahoo! se je pogodil s podjetjem Adobe za oglaševanje v popularnih PDF formatih.
Oglaševanje v PDF formatih

Iz dneva v dan bolj popularni PDF.

Ta funkcija omogoča uporabnikom zaslužek, če bodo v njihovih delih objavili oglase. Oglasi bodo vidni ob strani formata. Iz podjetja Adobe sporočajo, da oglas ne bo viden, če bomo dokument tudi natisnili.

To je prvič, da je podjetje Adobe dopustilo takovrstno “dinamično” oglaševanje v njihovih PDF (Portable Document Format) formatih.

Format PDF se je v zadnjih letih izkazal kot izredno enostaven, zanesljiv in priljubljen format med podjetji, prav tako pa tudi med navadnimi uporabniki.

Vir: BBC News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje