Oglaševanje v PDF formatih

Avtor — 29.11.2007
Spletni ponudnik Yahoo! se je pogodil s podjetjem Adobe za oglaševanje v popularnih PDF formatih.
Oglaševanje v PDF formatih

Iz dneva v dan bolj popularni PDF.

Ta funkcija omogoča uporabnikom zaslužek, če bodo v njihovih delih objavili oglase. Oglasi bodo vidni ob strani formata. Iz podjetja Adobe sporočajo, da oglas ne bo viden, če bomo dokument tudi natisnili.

To je prvič, da je podjetje Adobe dopustilo takovrstno “dinamično” oglaševanje v njihovih PDF (Portable Document Format) formatih.

Format PDF se je v zadnjih letih izkazal kot izredno enostaven, zanesljiv in priljubljen format med podjetji, prav tako pa tudi med navadnimi uporabniki.

Vir: BBC News

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje