Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti in inovativnosti je nekaj kar je (oz. mora biti) skrb prav vsakega podjetnika. 32-letna podjetnica Leah Busque je leta 2008 lansirala podjetje TaskRabbit in vse od takrat ohranja svojo konkurenčnost.
Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque. (Vir slike: sxc.hu)

Nekdanja programerka pri IBM in njen mož sta nekega večera oblikovala idejo o podjetju, ki bi opravljalo določena dela namesto vas (pranje perila, nakup hrane za psa, itd.). Od ustanovitve pa vse do danes se podjetje TaskRabbit srečuje z močno konkurenco, kljub temu pa uspešno raste, zato lahko sklepamo, da nasveti Leah Busque nekaj veljajo.

Podjetnica Leah Busque predstavlja nekaj nasvetov, kako ohraniti konkurenčnost podjetja:

1. Redno dopolnjujte in spreminjajte produkte

Neprestano nadgrajujte svoje produkte, saj bodo le na tak način vaši kupci bili deležni vedno najboljše storitve oz. izdelka. Prav tako morate poskrbeti za ažurno posodabljanje vaše spletne strani.

Pri posodabljanju produktov in spletne strani si pomagajte z A/B testi.

2. Za pomoč se obrnite na strokovnjake

Pri ohranjanju konkurenčnosti se obrnite na strokovnjake, saj boste z njihovo pomočjo lažje prišli do dobrih inovativnih idej.

3. Ohranjajte kulturo v podjetju

Prepoznavna blagovna znamka je ključ do ohranjanja konkurenčnosti na prenatrpanem trgu. Blagovna znamka pa se gradi na močni kulturi v podjetju, zato zaposlujte ljudi, ki se skladajo s kulturo vašega podjetja, saj boste na tak način lahko ohranjali kulturo v podjetju, ki se bo odražala v vaši blagovni znamki in zunanji podobi podjetja.

Bodite osredotočeni na stvari, ki jih delate dobro, ne pustite se motiti (predvsem ne konkurentom, ki se pojavljajo kot gobe po dežju) in vedno imejte v mislih, da je vaše podjetje vredno toliko, kot je vredna ekipa, ki stoji za njim.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje