Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti in inovativnosti je nekaj kar je (oz. mora biti) skrb prav vsakega podjetnika. 32-letna podjetnica Leah Busque je leta 2008 lansirala podjetje TaskRabbit in vse od takrat ohranja svojo konkurenčnost.
Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque. (Vir slike: sxc.hu)

Nekdanja programerka pri IBM in njen mož sta nekega večera oblikovala idejo o podjetju, ki bi opravljalo določena dela namesto vas (pranje perila, nakup hrane za psa, itd.). Od ustanovitve pa vse do danes se podjetje TaskRabbit srečuje z močno konkurenco, kljub temu pa uspešno raste, zato lahko sklepamo, da nasveti Leah Busque nekaj veljajo.

Podjetnica Leah Busque predstavlja nekaj nasvetov, kako ohraniti konkurenčnost podjetja:

1. Redno dopolnjujte in spreminjajte produkte

Neprestano nadgrajujte svoje produkte, saj bodo le na tak način vaši kupci bili deležni vedno najboljše storitve oz. izdelka. Prav tako morate poskrbeti za ažurno posodabljanje vaše spletne strani.

Pri posodabljanju produktov in spletne strani si pomagajte z A/B testi.

2. Za pomoč se obrnite na strokovnjake

Pri ohranjanju konkurenčnosti se obrnite na strokovnjake, saj boste z njihovo pomočjo lažje prišli do dobrih inovativnih idej.

3. Ohranjajte kulturo v podjetju

Prepoznavna blagovna znamka je ključ do ohranjanja konkurenčnosti na prenatrpanem trgu. Blagovna znamka pa se gradi na močni kulturi v podjetju, zato zaposlujte ljudi, ki se skladajo s kulturo vašega podjetja, saj boste na tak način lahko ohranjali kulturo v podjetju, ki se bo odražala v vaši blagovni znamki in zunanji podobi podjetja.

Bodite osredotočeni na stvari, ki jih delate dobro, ne pustite se motiti (predvsem ne konkurentom, ki se pojavljajo kot gobe po dežju) in vedno imejte v mislih, da je vaše podjetje vredno toliko, kot je vredna ekipa, ki stoji za njim.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje