Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti in inovativnosti je nekaj kar je (oz. mora biti) skrb prav vsakega podjetnika. 32-letna podjetnica Leah Busque je leta 2008 lansirala podjetje TaskRabbit in vse od takrat ohranja svojo konkurenčnost.
Ohranjanje konkurenčne prednosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque

Ohranjanje konkurenčnosti: 3 nasveti podjetnice Leah Busque. (Vir slike: sxc.hu)

Nekdanja programerka pri IBM in njen mož sta nekega večera oblikovala idejo o podjetju, ki bi opravljalo določena dela namesto vas (pranje perila, nakup hrane za psa, itd.). Od ustanovitve pa vse do danes se podjetje TaskRabbit srečuje z močno konkurenco, kljub temu pa uspešno raste, zato lahko sklepamo, da nasveti Leah Busque nekaj veljajo.

Podjetnica Leah Busque predstavlja nekaj nasvetov, kako ohraniti konkurenčnost podjetja:

1. Redno dopolnjujte in spreminjajte produkte

Neprestano nadgrajujte svoje produkte, saj bodo le na tak način vaši kupci bili deležni vedno najboljše storitve oz. izdelka. Prav tako morate poskrbeti za ažurno posodabljanje vaše spletne strani.

Pri posodabljanju produktov in spletne strani si pomagajte z A/B testi.

2. Za pomoč se obrnite na strokovnjake

Pri ohranjanju konkurenčnosti se obrnite na strokovnjake, saj boste z njihovo pomočjo lažje prišli do dobrih inovativnih idej.

3. Ohranjajte kulturo v podjetju

Prepoznavna blagovna znamka je ključ do ohranjanja konkurenčnosti na prenatrpanem trgu. Blagovna znamka pa se gradi na močni kulturi v podjetju, zato zaposlujte ljudi, ki se skladajo s kulturo vašega podjetja, saj boste na tak način lahko ohranjali kulturo v podjetju, ki se bo odražala v vaši blagovni znamki in zunanji podobi podjetja.

Bodite osredotočeni na stvari, ki jih delate dobro, ne pustite se motiti (predvsem ne konkurentom, ki se pojavljajo kot gobe po dežju) in vedno imejte v mislih, da je vaše podjetje vredno toliko, kot je vredna ekipa, ki stoji za njim.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje