Opomnite stranko, da je naročena oziroma ima rezervacijo

Vsak od nas ceni, da ga nekdo opomni na prihajajoče obveznosti. Na tak način si lažje organiziramo teden, ki je pred nami. Vedno je nekaj dni pred dogodkom dobrodošel opomnik, da smo naročeni na frizerja, prijavljeni na izobraževanje itn.
Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka?

Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka? (Vir slike: sxc.hu)

Marsikdo bi se danes težko znašel brez Outlookovih opomnikov in opomnikov na mobilnih telefonih. Nimajo pa samo posamezniki koristi od opomnikov, temveč tudi podjetja – predvsem tista, ki so usmerjena v storitve. Podjetja slednje na ta način lažje vodijo, stranke so bolj zadovoljne, z večjim zadovoljstvom strank pa se zviša prodaja in s prodajo prihodek.

Če vam uspe zmanjšati število “tistih, ki ne pridejo”, boste dvignili prodajo

Za storitvene posle ni hujšega kot to, da nekdo pozabi na rezervacijo. S tem podjetje oškoduje za termin (ki bi morda odgovarjal drugi stranki) in prihodek, ki bi ga z opravljeno storitvijo podjetje zaslužilo. Zavedati se moramo, da večino ljudi ne škoduje podjetju namerno, temveč zgolj pozabijo na rezervacijo. Marsikdo na rezervacijo ne bi pozabil, če bi kakšen dan pred terminom, ki ga je rezerviral, dobil opomnik.

Z opomniki je danes, zahvaljujoč tehnologiji, veliko lažje upravljati

Marsikatero podjetje je opustilo tradicionalne opomnike zaradi zamudnosti in visokih stroškov. S pomočjo spletnih aplikacij za celoten proces načrtovanja in opomnikov je sedaj opominjanje strank veliko lažje in stroškovno ter časovno dosti manj obremenjujoče.

Vir: Richard, Eric. A Simple Reminder Goes a Long, Long Way. Startupnation.com.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje