Opomnite stranko, da je naročena oziroma ima rezervacijo

Vsak od nas ceni, da ga nekdo opomni na prihajajoče obveznosti. Na tak način si lažje organiziramo teden, ki je pred nami. Vedno je nekaj dni pred dogodkom dobrodošel opomnik, da smo naročeni na frizerja, prijavljeni na izobraževanje itn.
Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka?

Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka? (Vir slike: sxc.hu)

Marsikdo bi se danes težko znašel brez Outlookovih opomnikov in opomnikov na mobilnih telefonih. Nimajo pa samo posamezniki koristi od opomnikov, temveč tudi podjetja – predvsem tista, ki so usmerjena v storitve. Podjetja slednje na ta način lažje vodijo, stranke so bolj zadovoljne, z večjim zadovoljstvom strank pa se zviša prodaja in s prodajo prihodek.

Če vam uspe zmanjšati število “tistih, ki ne pridejo”, boste dvignili prodajo

Za storitvene posle ni hujšega kot to, da nekdo pozabi na rezervacijo. S tem podjetje oškoduje za termin (ki bi morda odgovarjal drugi stranki) in prihodek, ki bi ga z opravljeno storitvijo podjetje zaslužilo. Zavedati se moramo, da večino ljudi ne škoduje podjetju namerno, temveč zgolj pozabijo na rezervacijo. Marsikdo na rezervacijo ne bi pozabil, če bi kakšen dan pred terminom, ki ga je rezerviral, dobil opomnik.

Z opomniki je danes, zahvaljujoč tehnologiji, veliko lažje upravljati

Marsikatero podjetje je opustilo tradicionalne opomnike zaradi zamudnosti in visokih stroškov. S pomočjo spletnih aplikacij za celoten proces načrtovanja in opomnikov je sedaj opominjanje strank veliko lažje in stroškovno ter časovno dosti manj obremenjujoče.

Vir: Richard, Eric. A Simple Reminder Goes a Long, Long Way. Startupnation.com.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje