Opomnite stranko, da je naročena oziroma ima rezervacijo

Vsak od nas ceni, da ga nekdo opomni na prihajajoče obveznosti. Na tak način si lažje organiziramo teden, ki je pred nami. Vedno je nekaj dni pred dogodkom dobrodošel opomnik, da smo naročeni na frizerja, prijavljeni na izobraževanje itn.
Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka?

Kaj morate storiti na koncu vsakega sestanka? (Vir slike: sxc.hu)

Marsikdo bi se danes težko znašel brez Outlookovih opomnikov in opomnikov na mobilnih telefonih. Nimajo pa samo posamezniki koristi od opomnikov, temveč tudi podjetja – predvsem tista, ki so usmerjena v storitve. Podjetja slednje na ta način lažje vodijo, stranke so bolj zadovoljne, z večjim zadovoljstvom strank pa se zviša prodaja in s prodajo prihodek.

Če vam uspe zmanjšati število “tistih, ki ne pridejo”, boste dvignili prodajo

Za storitvene posle ni hujšega kot to, da nekdo pozabi na rezervacijo. S tem podjetje oškoduje za termin (ki bi morda odgovarjal drugi stranki) in prihodek, ki bi ga z opravljeno storitvijo podjetje zaslužilo. Zavedati se moramo, da večino ljudi ne škoduje podjetju namerno, temveč zgolj pozabijo na rezervacijo. Marsikdo na rezervacijo ne bi pozabil, če bi kakšen dan pred terminom, ki ga je rezerviral, dobil opomnik.

Z opomniki je danes, zahvaljujoč tehnologiji, veliko lažje upravljati

Marsikatero podjetje je opustilo tradicionalne opomnike zaradi zamudnosti in visokih stroškov. S pomočjo spletnih aplikacij za celoten proces načrtovanja in opomnikov je sedaj opominjanje strank veliko lažje in stroškovno ter časovno dosti manj obremenjujoče.

Vir: Richard, Eric. A Simple Reminder Goes a Long, Long Way. Startupnation.com.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje