Organizirajte zapiske na hladilniku

Kaj imate pritrjeno na hladilnik? Večina ljudi ima na hladilniku nekaj magnetkov, fotografijo ali dve, par opomb, tisti z otroki pa še risbe, ki so jih slednji narisali.
Organizirajte zapiske na hladilniku

Znebite se zmešnjave na hladilniku (slika: thisnext.com)

Tudi prava zmeda na hladilniku ni ničesar neobičajnega. Nekateri najbolj organizirani domovi si lastijo hladilnike, ki so prelepljeni z na videz neuporabnimi zapiski in magneti. Paul Davis, izumitelj FrigeMata – organizatorja za hladilnike, upa, da bodo ljudje to kmalu spremenili.

Frigemate so prilagojene enote, ki so nameščene na zunanjost hladilnika z namenom zmanjševanja zmešnjave in organiziranja informacij. Enote so na voljo v štirih različnih barvah, v beli, črni, „keramični“ in sivi.

Na voljo sta dva stila, Frigemate Organizer in Frigemate Calendar. Prvi se lahko pohvali z namagneteno tablo, prostorom za pisalo in s shrambo za pisala, z beležko, držalom za koledar, žepom za mobilni telefon in s tremi zatiči, ki bodo držali ključe ali druge predmete. Frigemate Calendar ima 12 odstranljivih mesečnih strani, običajno mapo z letnim koledarjem in držalo za vizitke oz. karte. Frigemate boste seveda lahko uporabljali tudi pri delu v pisarnah.

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje