Organizirajte zapiske na hladilniku

Kaj imate pritrjeno na hladilnik? Večina ljudi ima na hladilniku nekaj magnetkov, fotografijo ali dve, par opomb, tisti z otroki pa še risbe, ki so jih slednji narisali.
Organizirajte zapiske na hladilniku

Znebite se zmešnjave na hladilniku (slika: thisnext.com)

Tudi prava zmeda na hladilniku ni ničesar neobičajnega. Nekateri najbolj organizirani domovi si lastijo hladilnike, ki so prelepljeni z na videz neuporabnimi zapiski in magneti. Paul Davis, izumitelj FrigeMata – organizatorja za hladilnike, upa, da bodo ljudje to kmalu spremenili.

Frigemate so prilagojene enote, ki so nameščene na zunanjost hladilnika z namenom zmanjševanja zmešnjave in organiziranja informacij. Enote so na voljo v štirih različnih barvah, v beli, črni, „keramični“ in sivi.

Na voljo sta dva stila, Frigemate Organizer in Frigemate Calendar. Prvi se lahko pohvali z namagneteno tablo, prostorom za pisalo in s shrambo za pisala, z beležko, držalom za koledar, žepom za mobilni telefon in s tremi zatiči, ki bodo držali ključe ali druge predmete. Frigemate Calendar ima 12 odstranljivih mesečnih strani, običajno mapo z letnim koledarjem in držalo za vizitke oz. karte. Frigemate boste seveda lahko uporabljali tudi pri delu v pisarnah.

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje