Organizirajte zapiske na hladilniku

Kaj imate pritrjeno na hladilnik? Večina ljudi ima na hladilniku nekaj magnetkov, fotografijo ali dve, par opomb, tisti z otroki pa še risbe, ki so jih slednji narisali.
Organizirajte zapiske na hladilniku

Znebite se zmešnjave na hladilniku (slika: thisnext.com)

Tudi prava zmeda na hladilniku ni ničesar neobičajnega. Nekateri najbolj organizirani domovi si lastijo hladilnike, ki so prelepljeni z na videz neuporabnimi zapiski in magneti. Paul Davis, izumitelj FrigeMata – organizatorja za hladilnike, upa, da bodo ljudje to kmalu spremenili.

Frigemate so prilagojene enote, ki so nameščene na zunanjost hladilnika z namenom zmanjševanja zmešnjave in organiziranja informacij. Enote so na voljo v štirih različnih barvah, v beli, črni, „keramični“ in sivi.

Na voljo sta dva stila, Frigemate Organizer in Frigemate Calendar. Prvi se lahko pohvali z namagneteno tablo, prostorom za pisalo in s shrambo za pisala, z beležko, držalom za koledar, žepom za mobilni telefon in s tremi zatiči, ki bodo držali ključe ali druge predmete. Frigemate Calendar ima 12 odstranljivih mesečnih strani, običajno mapo z letnim koledarjem in držalo za vizitke oz. karte. Frigemate boste seveda lahko uporabljali tudi pri delu v pisarnah.

 

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje