ORTO s kar 1 GB prenosa podatkov v 65 državah sveta

Avtor — 16.05.2015
Letošnje poletje bo začinil nov paket v Si.mobilovi ponudbi za mlade – samozavestni raziskovalec ORTO TRIPSTER z neskončnimi klici, SMSi, MMSi in 4 GB prenosa podatkov, pri čemer se lahko 1GB odnese v tujino.
ORTO s kar 1 GB prenosa podatkov v 65 državah sveta

ORTO s kar 1 GB prenosa podatkov v 65 državah sveta (Vir: orto.si)

Z ORTO TRIPSTERjem bodo mladi lahko doživeli več, predvsem pa pozabili na Wi-Fi – v kar 65 državah sveta. Ko ORTO-vci ne bodo raziskovali, lahko neporabljen prenos v tujini porabijo doma.

Svet je velik, čas za raziskovanje novih krajev pa omejen. Zakaj bi ga zapravljali še z iskanjem WiFija? ORTO je posebej za vse mlade popotnike pripravil nov promocijski paket – ORTO TRIPSTER. Vključuje 4 GB prenosa podatkov od katerih je mogoče 1 GB prenosa podatkov porabiti v kar 65 državah sveta – na počitnicah v Evropi, v obeh Amerikah ter celo v Aziji, Afriki in Avstraliji. Poleg tega bo ORTO ponudil še odlične telefone po najugodnejši ceni na trgu za mlade ter najboljšo ponudbo za potovanja v programu Dobro je biti ORTO.

ORTO TRIPSTER

  • 4 GB – od tega 1 GB v 65 državah sveta
  • neskončni klici
  • neskončni SMS-i in MMS-i
  • za 19,99 €/ mesec

ORTOvci, ki doma potrebujejo še več interneta, se bodo lahko odločili za paket ORTO TRIPSTER PLUS, ki poleg neskončnih klicev, SMSov in MMSov vključuje 6 GB interneta, od tega 1 GB v 65 državah sveta, za 23,99 €/mesec.

Z ORTO TRIPSTERjem življenje ni lažje le v tujini

Ampak tudi preden se odpravite na pot. Na spletni strani orto.si/ortotripster mladi lahko najdejo ultimativni potovalni pripomoček, s katerim bodo našli vse, kar potrebujemo za potovanje:

 1. Letalske karte

ORTO se je povezal z nizkocenovci.si in tako poskrbel, da imajo ORTOvci najcenejše letalske karte na dosegu rok. Če nizkocenovci.si do neke destinacije ne letijo, pa ORTO zagotavlja odlično ponudbo agencije STA.

2. Uporabne fraze v tujih jezikih

Zdaj se lahko naučimo izgovoriti in napisati koristne fraze v jezikih kar 65 držav in si tako zagotovimo, da bomo na potovanju pripravljeni na vse.

3. Potovalno opremo

Da bo potovanje čim cenejše, je ORTO pripravil celo množico popustov. Na strani se najdejo kuponi za cenejši kovček, spalno vrečo, kopalke, tečaj kajtanja, surfanja ali tujih jezikov in še kaj.

4. in seveda paketa ORTO TRIPSTER in ORTO TRIPSTER PLUS z vključeno količino prenosa podatkov v tujini.


Oznake: , , ,