ORTO spodbuja mlade k zbiranju telefonov za ZPMS

Avtor — 26.02.2014
Mladi so generacija, ki sledi trendom in razvoju tehnologije, zato še pogosteje kot drugi uporabniki menjujejo mobilne telefone, čeprav ti še vedno delujejo in so povsem funkcionalni. Vsi mladi pa si jih ne morejo privoščiti.
ORTO spodbuja mlade k zbiranju telefonov za ZPMS

ORTO spodbuja mlade k zbiranju telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije

Zato je Si.mobilova blagovna znamka ORTO danes začela z akcijo zbiranja telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS).

Kampanja poziva mlade, naj po nakupu novejšega modela telefona razmislijo in svojega dosedanjega aparata ne pustijo ležati v predalu, temveč ga podarijo ZPMS. Mlade, ki bodo svoj telefon prinesli na Si.mobilovo prodajno mesto in sklenili vezavo na katerikoli ORTO paket, bo ORTO nagradil s popustom pri nakupu novega telefona, in sicer v višini 40 ali 80 evrov. Višina popusta se razlikuje glede na tip telefona.

Seznam telefonov in popustov je objavljen na spletni strani www.orto.si.

»ORTO z akcijo zbiranja telefonov za ZPMS prispeva k socialnemu vključevanju otrok iz družin z gmotnimi težavami in pomaga ustvarjati enake možnosti za vse mlade. Mobilni telefoni so namreč nepogrešljiv del vsakdanjika mladih, obenem pa tudi pomemben statusni simbol,« je dejala Eva Aljančič, vodja marketinga in prodaje v Si.mobilu.

»Zato ne zbiramo povsem odsluženih telefonov, temveč mlade pozivamo, naj podarijo čim bolj ohranjene in nepoškodovane telefone, stare manj kot tri leta in opremljene s polnilcem. Vsak telefon, namenjen ZPMS, bo ORTO ekipa pregledala, ga po potrebi popravila, očistila, vrnila na osnove nastavitve ter nato na novo zapakirala v lično embalažo. Obenem pa poskrbela, da ga bo moč takoj začeti uporabljati, saj bo priložila predplačniško SIM kartico s prednaloženim dobroimetjem.«

Predsednica ZPMS Darja Groznik je akcijo pospremila z besedami: »Ob tem, da je aktualna akcija, ki jo je pripravil ORTO v sodelovanju z ZPMS, v prvi vrsti humanitarna, nosi v sebi še dodatno dimenzijo.

Otroci in mladostniki iz družin z gmotnimi težavami bodo s pomočjo akcije lahko prišli do pametnega telefona, kar jim bo hkrati odprlo možnosti, da ostajajo socialno vključeni, lahko komunicirajo enakovredno vrstnikom in so vpeti v družbena omrežja oziroma v načine komuniciranja, ki so mladim pomembni. Prav spodbujanje vključevanja vseh otrok in mladostnikov v družbo je poleg humanitarne dejavnosti zelo pomemben del poslanstva ZPMS.«

Telefoni, ki ne bodo zadoščali pogojem za primerno uporabo med mladostniki, bodo poslani v reciklažo. Za vsak recikliran telefon bo Si.mobil doniral 1 EUR v Sklad Si.voda, Si.mobilov sklad za zdrave in čiste vode.

Zbiranje telefonov za ZPMS bo trajalo do 15. aprila 2014. Mobilne telefone lahko v Si.mobilove poslovalnice prinesejo tudi tisti, ki želijo zgolj svoj telefon podariti ZPMS.

ORTO DOBRA PONUDBA

Posebna ponudba ORTO DOBER velja od 25. februarja 2014 do 15. aprila 2014, izkoristi pa jo lahko vsak Ortovec, ki prinese na Si.mobilovo prodajno mesto rabljen telefon ter si tako pridobi možnost popusta za nakup novega telefona, in sicer v višini 40 evrov ali 80 evrov. Popust lahko izkoristi za nakup telefona in ob vezavi za 24 mesecev na kateri koli paket ORTO. Popusta ni mogoče zamenjati za popust na mesečno naročnino, gotovino, dobropis ali kaj drugega. Telefon prav tako ni mogoče menjati za tablico ali drugo napravo.

Popust velja ob vezavi za 24 mesecev na stare pakete ORTO U NULO, ORTO SMART in na nove pakete ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK. Promocijsko ponudbo lahko izkoristijo obstoječi in novi Ortovci.


Oznake: