ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK

Avtor — 04.09.2013
Si.mobil je predstavil nove pakete ORTO, ki bodo nadomestili obstoječa paketa ORTO U NULO in ORTO SMART. Novi paketi ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK ponujajo neomejene količine klicev v Si.mobilovem omrežju in neomejeno količino sporočil SMS/MMS.
ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK

ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK (Vir slike: sxc.hu)

Razlikujejo se po vključenih količinah minut pogovorov v druga omrežja in prenosa podatkov glede na potrebe uporabnikov.

Paket ORTO STARTASIK za ceno 9,99 evrov na mesec ponuja neomejene klice v Si.mobilovem omrežju in neomejeno pošiljanje sporočil SMS. Primeren je zlasti za začetnike v mobilni telefoniji, pri prehodu s predplačniškega razmerja na naročniško razmerje, in za uporabnike, ki jim je pošiljanje sporočil SMS najljubša oblika komunikacije.

Paket ORTO FANTASTIK je oblikovan tako, da zadosti potrebam povprečnega ORTO uporabnika. Poleg neomejenih klicev v Si.mobilovem omrežju in neomejenega pošiljanja sporočil SMS ponuja osnovni zakup klicnih in podatkovnih storitev, tj. 200 minut pogovorov v vsa ostala slovenska omrežja in 200 MB prenosa podatkov, za 14,99 evrov na mesec.

Paket ORTO BOMBASTIK je namenjen naprednim uporabnikom mobilnih storitev, ki želijo uporabljati tudi najnaprednejše mobilne naprave. Paket omogoča brezskrbno komunikacijo, saj ponuja neskončne klice v vsa slovenska omrežja ter 1 GB podatkovnega prenosa za uporabo mobilnih aplikacij, brskanje po spletu ter osveževanje informacij na pametnih telefonih. Paket ORTO BOMBASTIK je na voljo za 19,99 evrov na mesec.

Tudi novi ORTO paketi so namenjeni mladim od dopolnjenega 11. leta do dopolnjenega 31. leta starosti. Direktorica marketinga in prodaje pri Si.mobilu Eva Aljančič je ob uvedbi novih paketov pojasnila: »Novi paketi ORTO so trenutno najboljša ponudba na trgu za mlade, avtentičnost ponudbe pa smo poudarili s TV oglasom, ki posnema slog dokumentarnih oddaj. Nosilec komunikacije je tokrat Herman, pripadnik ORTO generacije, ki živi po svoje. Poseben pečat TV oglasu pa je dal Ivan Lotrič, prepoznaven glas dokumentarcev

Naročniškega razmerja za obstoječa ORTO paketa, ORTO U NULO in ORTO SMART, ne bo možno več skleniti ali podaljšati, ostajata pa aktivna pri obstoječih ORTO naročnikih.

Oznake: ,